Lukijat

maanantai 21. syyskuuta 2015

Syksyisesti kortissa ja ruusupensaar nurin sekä mysteerikortti

I Love ProMarkers #286 Autumn - Syksy
Golden Autumn
 Syksyn lehtiä  taustapaperissa, hiukan kimaltelevaisia, aivankuin ensipakkanen olisi hiukan puraissut. Taustalla lehtensä pudottaneita puita nousevan auringon kultaamassa maisemassa.

Elovena-tyttönen aamuisesta kaurapuuroainespaketista saa olla merkkinä viljankorjuusta, syksypuuhia sekin. Puukuvan tausta väritetty ProMarkereilla.
***
Tänään olimme molemmat ahkeralla tuulella. Armaani vaihtoi raivaussahaan jouset ja sitten aloimme tositoiminn: Villiintynyt ja ylikasvanut ruusupensasaita kaadettiin pois ja paikalle jäivät vain lyhyet pätkät uuden kasvun takaamiseksi.

Minun tehtäväni oli hankoilla kaatunut pensasaita-aines peräkärryyn. Melkoinen urakka siis! Oksat mokomat ovat piikkisiä ja takertuivat toisiinsa kuin takiaiset, eivätkä olleet kovin yhteistyöhalusia.

Uurastuksen tuloksena neljä korkeaa ja huojuvaa kuormaa ruusuaitaa!

Sitten olimmekin jo valmiita taukoa pitämään. Toki olimme pitäneet pieniä taukoja puolivälissäkin kahvittelun merkeissä ja juomataukoja vähän väliä, ettemme sentään ihan nyykähtäneet.

Nyt on piha huomattavan avartunut!

Ideoita on viskelty, josko otettaisiin pintamaata pois osalta alaa ja laitettaisiin estokangas ja hiekkaa sun muuta osalle aluetta, ettei pensasaita riehantuisi taas kasvamaan niin levyttä kuin pituuttakin aivan hallitsemattomasti. Saa nähdä mitä ensi vuonna tehdään tai jopa nyt ennen lumen tuloa.
Nyt näkyy jopa koko pihavalotolppakin :)
Paljon muuta ei valoisan aikana ehdittykään. Pitihän syödä ja juoda ja naapurikin pistäytyi, oli palanut traktorin lamppu josko meillä sattuisi olemaan, niinpä oli taas oli hyvä syy taukoilla ja kahvitella,  

Sainpa tänään kauniin kortinkin. joka ei ole kenenkään itse tekemä mutta tosi kaunis, harmi vaan, ettei siinä ollut lähettäjän nimeä, etten voi häntä kiittää! Siksi julkaisen kortin kuvan tässä ja toivon lähettäjän ilmottautuvan.

Vai onko minulla salainen ihailija :)
Eikö olekin kaunis kortti? Kiitos lähettäjälle!!

3 kommenttia:

  1. Nimipäiväonnittelut sinnekin;-))m

    VastaaPoista
  2. Gorgeous card, thank you for joining us over on the ILP challenge blog this week.

    VastaaPoista
  3. Todella ihana syksyinen kortti.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!