Lukijat

tiistai 8. syyskuuta 2015

Ruusu ja perhosia ja voitto kotiin

Allsorts Week 327   Lot's of Layers - Paljon kerroksia  (Leikkaan Mervin valinta!)
One Rose and Butterflies
Aiheen on valinnut Leikkaan Mervi, eli tosi hyvä syy ottaa osaa haasteeseen! Muutenkin olen ahkerasti mukana ollut mutta kuitenkin. On aina hauska kun joku suomalainen haastaa meitä muitakin innollaan.

Kun kerroksia pyydettiin pistin oikein ranttaliksi :) Alimmaisena kartonki jolle akryylimaalilla ristikkoa sabluunan läpi tuputtelin. Sitten kirjeen harmaata sisustaa, siihenkin kuvioita maalilla ja mustaa Mementoa reunoille.

Seuraavana kuviopaperista stanssattu perhosneliö, Merviltä saatu! Sitten Merisiniltä kylkiäisenä tullut koukero stanssaus, jota punastelin. Seuraavana palanen joka lojui pöydällä kun siitä olin käyttänyt stanssatun reiän ja vielä pieni kuviopaperista stanssattu perhosneliö!

Yksi ruusu leikattu ääriviivoja mukaellen, että se erottuisi edes hiukan kaikista taustan väreistä ja muodoista paremmin. Erillinen perhonen, värit ruususta ja mustaa reunoillaan. Pieni timantti koristeena.

Palasia pinkistä pallostanssauksesta reunoilla. Niitä painelin sinisellä Mementolla saadakseni värin paremmin sopimaan korttiin. Ruusun väritin ProMarkereilla.
***
Yllätyspostia tänään! Sain Sketchy Colors #254 voittona hurjan määrän metallikoristeita! Kiitos! Takk!
En edes ollut huomannut korttini voittaneen, ennenkuin sain sivustolta sähköpostia jossa kyseltiin osoitettani! Tosi hyvää palvelua. Kiittelin ja laitoin tietenkin pyydetyn osoitteen viime viikon torstaina ja nyt jo oli paksu kuori postilaatikossa!!!
***
Aikaisen postauksen syynä on iltameno. Teboililla tanssitaan ensi kertaa kesäloman tauon jälkeen, eli sinnehän on ihan pakko mennä! 

Suihkunraikkaana pari paplaria päässä tässä naputtelen yhä vain armaani koneella, eikä omasta rikkinäisestäni ole kuulunut mitään, vaikka piti olla valmis tänään, APUA!

Pidän sormia ristissä, ettei mitään peruuttamattoman kamalaa ole hajonnut... Käymme joka tapauksessa kyselemässä tansseihin mennessä vaikka ei puhelua kuuluisikaan.

Armas kävi puolukassa ja toi minulle huomiseksi hommia. Pari sankollista odottelee putsaajaa. Ei siis hommat lopu ainakaan ihan hetkessä :)

6 kommenttia:

 1. Such a lovely rose, lovely colours and loving all those butterflies.

  Many thanks for joining in at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista
 2. Ihanuuskortti todella.

  Mukavaa tanssi-iltaa ja onnea upeasta voitosta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos, vieläkö sulla riittää noita perhosreunoja, siitä on jo ikuisuus!
  Upea ja juhlava kortti. Kiitos kun uskollisesti osallistut Allsorts haasteeseen, saat ainakin sen kuuluisan papukaijamerkin kuvaannollisesti, jos ei muuten onni suosi;-))m

  VastaaPoista
 4. Ihana -ihana (ja kenties painavakin) palkinto
  ja oli kyllä niin ihanan utuinen korttisikin, jolla voitit
  - kuten tämänkin upea sininen luomus!!
  Osaat niin taidokkaasti käyttää värejä!!

  VastaaPoista
 5. Thanks for joining us at allsorts x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!