Lukijat

lauantai 19. syyskuuta 2015

Rakkaalle hurjapäälle ja puolukoita

Inkspirational #91   Colour Challenge Orange & Green - Oranssi ja vihreä
For the dearest One
Taustapaperissa on tekstiä vihreällä vaikka se näkyy aika heikosti kuvasta. Vihertäviä ovat myös nauhamaiset palaset jotka laitoin kuvan alle samasta paperista.

Teksti löytyi Enkulilta saamastani kirjekuoresta ja sopi juuri tähän korttiin kuin nakutettu!

Kuva netistä. Värittelin lisää vihreää siihen ProMarker-tusseilla.
***
Aamun tihkuinen ja välillä sateinenkin harmaa vaihtui iltapäivän myötä vähitellen aurinkoiseksi ja kauniiksi sääksi.

Sitäpä ei arvannut aamusella vaan ajattelin, että odotellessa miksi sää muuttuu ja muuttuuko, imuroin huushollia ja laitoinpa lakanat sun muut petivaatteet koneeseen puhdistumaan. Sillä aikaa putsasin lisää puolukoita, niitä tuntui riittävän vaikka kuinka!

Viimeisin sankollinen tuoksahti jo vähän ummehtuneelle ja ylikypsälle, joten ne laitoin kattiloihin ja keittelin mehuksi ja soseeksi. Muut survoin rouheasti sauvasekoittimella ja runttasin sankoihin.

Mehusta tuli tosi hyvää. Puolet vettä ja puolet tiivistettä tuntui sopivalta sekoitukselta. Maistui tosi raikkaalta niin minun kuin armaanikin suussa!

Uunissa kypsyi hiljalleen paisti ja vihannekset. Laitoinpn eri astiaan pieniä punajuuriakin ihan siltään. Ne hautuivat pehmoisiksi ja makeiksi samassa ajassa. Voin kanssa herkkua!

2 kommenttia:

 1. Such an intriguing image; I've not seen one featuring the propellers of a plane before! Very handsome! Thank you for joining Inkspirational!
  ~c

  VastaaPoista
 2. A perfect card for a guy!
  Thank you for joining us at Inkspirational for our "Orange & Green" challenge. Would love for you to play along again next time :o)
  Pia xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!