Lukijat

perjantai 4. syyskuuta 2015

Perhonen koivikossa ja pilkkeitä liiteriin

I Love  ProMarkers #284   Use Colour Blue - Käytä sinistä väriä
The Blue Butterfly in the Forest
Kauniita sinisiä kuviopapereita taustaksi valkoisella paperilla kantattuina. Käytin pääkuvaksi samaa Aikuisten piirrossivuston perhosta kuin edellisessä postauksessa.

Värittelin perhosen tällä kertaa maltillisesti vain sinisillä sävyillä, niinhän haasteessa pyydettiin. Sininen sattuu olemaan myös lempivärini, joten mieluinen tehtävä :) Kanttasin pääkuvan valkealla ja mustalla, että se erottuu selkeästi taustasta.

Mustavalkeat koivujen rungot antavat hiukan lisäsärmää kortille.

ProMarkers: Blue Pearl, Cornflower, China Blue
***
Puiden kärrääminen ja pinoaminen liiteriin jatkui tänäänkin. Hidasta puuhaa kun ei sylilliseen paljoa jaksa laittaa, ovat mokomat kosteita ja painavia, jotkut isoja ja muhkuraisiakin! Ensimmäisen kuorman jälkeen huilattiin aamupäiväkahvin merkeissä.

Seuraavan kuorman jälkeen tulikin kiire, alkoi nimittäin ripsua vettä ja minulla oli petivaatteet tuultumassa terassilla! Pikajuoksu kiskomaan peittoja, lakanaa ja tyynyjä, mattoja, patjaa...

Sateen aikana ehdin tehdä ruokaa ja syötiin ja aina vain sataa tihuutti.

Kävin hakemassa postia jonkin ajan kuluttua kokeillakseni vieläkö kastuu ja ilokseni huomasin sateen loppuneen. Armaalla jokin homma sisällä kesken joten ehdin poimia pudonneet omenat ennenkuin viimeinen rutistus pilkkeiden kanssa alkoi. Kaksi kuormaa vielä ja homma hanskassa!

Kelpaa nyt odotella pakkasia ja muita kylmiä :)

Tosin en kyllä missään nimessä halua nähdäkään kylmää ja pakkasta ainakaan ennen joulua, jos minä saisin määrätä! 

Tänään on ollut alle 15 asteen koko päivän eli mitä mainioin puusouvikeli. No hiki siinä toki jossain vaiheessa tuli mutta kuitenkin paljon mukavampi rehkiä kun ei ollut hiki jo ennen alkamista, niinkuin kesäkuumilla tuppasi olemaan.

Korttejakin totta kai olen väsäillyt oikein innolla, ei kaikki aika suinkaan mene työn teossa. Yritän tehdä kortteja joka päivä ja ainakin muutama tulee valmiiksikin iltaan mennessä. Seuraavana aamuna sitten otan niistä kuvat ja seuraavana iltana käsittelen ne ennen blogin kirjoitusta.

Tänään tein muutamia ATC-korttejakin melkein valmiiksi, saa nähdä saanko niistä mieleisiäni. Jostain syystä ATC on vaativampi muotona ja kokona kuin neliökortit joita yleensä teen. Mutta ne ovat hauskaa vaihtelua!

3 kommenttia:

  1. Beautiful elegant card! I love the use of trees!
    Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge.
    Ileanaxx

    VastaaPoista
  2. Really pretty. Thank you for Joining us at at I ♥ Promarkers this week hugs Sharon xxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!