Lukijat

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Orkidea kortissa

Congrats
Tällä kertaa otin pääkuvaksi kauniin orkidean. Löysin sen lehdestä. Kukan takana mallin mukaisesti vinossa verkkoa palanen. Punaiset verhot ja nuottipaperi yhdessä muodostavat taustan. 
***
Kylässä syömässä tulista chilimaustettua uunikanaa ja kurpitsahöystöä riisin kera. Onneksi meille lempeämpiä makuja rakastaville oli tehty vähemmän tulinen versio kanasta... Armaani söi tulisempaa ja hiki kihosi otsalle. Ei sentään palokuntaa paikalle tarvittu :)

Minä tyydyin siihen miedompaan joka sekin oli ihan tarpeeksi mausteista. Mausteita ei oltu säästelty myöskään kurpitsahöystössä joka saikin minut maistelemaan ihan tavallisia suolakurkkuja saadakseni suuni taas maistamaan jotain...

Hyvää kyllä ja jälkiruokakahvin kera tummaa suklaata ja donitseja. Arvaatte vrmaan, että ne minulle maistuivat :)

Sieltä Parikkalaan rautakauppaostoksille ja maisemareittiä syysluontoa ihaillen takaisin kotiin. Näimme muun muassa joutsenia pellolla ainakin kymmenen jos ei ihan tusina, ei niitä saanut laskettua kun liikkuivat syöden pitkin peltoa.

Kotosalla keräilin pudonneita omenia ja armaani täytteli fasaanien ruokintapaikan siemensankoa. Hurjasti menee ruokaa! Päärynöihin ei ole edes koskettu!! Omenat kyllä kelpaavat vaikka ihmisen silmään maahan pudonneet puoliksi mädäntyneet eivät kovin houkuttelevilta kyllä näytä...

Vasta nyt illan suussa alkoi kahvihammasta pakottaa päivän chiliherkuttelun jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Pretty Loreal! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week! Deb DT

    VastaaPoista
  2. Wow - this is really unique. Love the use of the netting and the picture in the Sketch Saturday layout design this week. Great use of the sketch. Good Luck.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!