Lukijat

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Onnittelukortti 70-vuotiaalle ja Töllin kuulumisia

A Day for Daisies #130   Frame it - Raamita
Happy Birthday
Samasta lehtiöstä kaksi kuviopaperia päällekäin ja korkkinumerot. Itse kuva on A Day for Daisies freebie jonka värittelin ProMarkereilla ja Flex Markereilla, Lisäsin kuvan korvakoruun helmet.

Raamina toimii rosoreunainen kartonki jonka reunoja mustetin, samalla sienellä loput värit vielä kuvan reunoihin ja vähän sisäpuolellekin.
***
Tänään tulikin oikein kiire lähtö tanssimaan, ei siksi, etten olisi tiennyt mihin aikaan on lähdettävä, eikä edes nukuttu pommiin vaan kun piti ehtiä käymään Parikkalassa rautakaupassa ja Simpeleellä ruokakaupassa, ennenkuin menen suihkuun!

Niin on kiireistä tämä eläkeläisen elämä välillä :)

Ehdin kuitenkin saada jopa hiukset kuiviksi, ennenkuin piti sonnustautua lähtöön, joten ei hätää. Onneksi en ole meikkaava, enkä muutenkaan laitteleva tyyppi...

Töllillä porukkaa kohtalaisesti. Lippuja kuulemma myytiin joku 150, Enemmänkin olisi mahunut mutta kyllä tälläkin porukalla nopeissa kappaleissa saatiin hiukan törmäiltyä :) Pasi Suikkasen orkesteri soitteli letkeästi ja sanaili sujuvasti ja lattia oli liukas, aluksi jopa liiaksikin.

Sai varoa askeliaan ainakin käännöksissä. Tahtoi liukua eteenpäin kun meinasi pysähtyä :)

No äkkiä jalat oppivat ensin varomaan ja sitten kun liika liukaste hioutui pois voikin jo hilppasta bugit ja fuskut railakkaasti!

Huomenna vuorossa Ylämaa. Liekö spetroliitin välkettä luvassa?

2 kommenttia:

  1. Great birthday card and so fun how you added your own earrings! very clever. Thanks so much for sharing in our "frame it" challenge at A Day For Daisies.

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus näitä A Day for Daisies leimoja; herkkyyden voi aistia... nämä vaan vaikuttavat minuun!! Upea lisäys nuo korvikset!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!