Lukijat

maanantai 7. syyskuuta 2015

Nuoren naisen kortti

Chocolate, Coffee and Cards # 99   Fancy and Feminine - Hassua ja naisellista
Sweet Seventeen!
17-vuotiaana odotellaan malttamattomana, että vihdoinkin tulisi se maaginen ikä jolloin on ihan oikeasti aikuinen. (Minä odottelen sitä yhä vaan, ainakin tunnetta, että hei nyt olen aikuinen)
 
Mutta vielä on maltettava vuosi ja onhan sentään kiva pitää juhlat!!!
 
Kaunis nuori nainen ei tietenkään aikuisten mielestä tarvitse meikkejä lainkaan, mutta jokainen nuori nainen tietää, että ne ovat ihan välttämättömiä! Siispä niitä löytyy myös kortista: Huulipunaa poskipunaa ja maagista meikkivoidetta joka tekee ihosta silkin sileän...
 
Sydämellinen onnittelu siis kaunottarelle jonka voi vaikkapa kääräistä pakettiin ja rusetti päälle :)
 
Värittelyt ProMarkereilla. Neitokainen on A Day for Daisies freebie. Alla sydänkuvioinen paperi. Rusetti mainoksesta. 
***
Kirjoittelen yhä vaan armaani konella. Kävimme viemässä murheenkryynin eli minun koneeni IT-lähitukeen. Siellä on aina asiantunteva ja ystävällinen apu kun on pulassa!

Toivoin tietenkin, että kone olisi kunnossa mieluummin eilen mutta ymmärrän, ettei se ole kovin realistinen toive, joten lupasin yrittää odotella huomiseen.

Vieraalla koneella on ihan outoa kirjoitella, kun näyttö on erilainen ja hiirikin langaton ja vielä väärällä puolella. Olen nimittäin vasenkätinen ja armaani oikeakätinen. Kaikki on minulle väärinpäin...

No onneksi sentään armaani hoksasi, että tällälailla voin sentään edes hiukan olla mukana mukavassa korttimaailmassa!  ...ja onneksi korttikuvat ovat tikulla... ja löysin salasanoja sun muita tarvittavia päästäkseni edes omalle sivulleni kirjoittelemaan!!!

Kyllä elämä on mutkikasta ilman toimivia yhteyksiä.

2 kommenttia:

  1. Thanks for entering your awesome card in our challenge 'Feminine and Fancy' this time...see you next challenge I hope.xx
    {Chocolate Coffee and Cards DT Member}

    VastaaPoista
  2. Your card is so lovely. The red really pops. Thank you for playing along with our 'Fancy and Feminine' challenge at CC & CC. We hope to see you again!
    ~ Bonnie DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!