Lukijat

perjantai 25. syyskuuta 2015

Namuhaasteeseen Synttärikortti

  
Congrats!
Ruusuja ansaitsee kaimaseni blogi! Ole hyvä!!! Valmiita leikkeitä sisältävästä lehtiöstä sommittelin kauniita kukkasia vähän sinne sun tänne.

Perhoset koristelin helmikoristeilla ja yläreuna sai aaltomaisen ruusureunuksen. Onnea tekstin alla on erillinen kohotettu läpyskä.
***
Kaunistautumista kampaajalla. Sitä ennen ruokakaupassa täydentämässä eväsvarastoja, armaani oli lähdössä lautalle seilailemaan. Sää näyttää pysyttelevän vähätuulisena ja aurinkoisena, eli on loistava purjehdussää!

Minä täyttelin lintujen ruokintasankoa, se tyhjenee hurjaa vauhtia kun 7 fasaania käy ruokailemassa joka päivä moneen kertaan. Taitavat vaistomaisesti varautua talveen ja kasvattavat paksua rasvakerrosta kylmää vastaan!

Keräilin omenia puiden alta pari kottikärryllistä, niitä tippuu aina vaan...

Kirjastosta lainaamani Marian Keyes: Nainen joa varasti elämäni, on niin mielenkiintoinen, että en millään malttaisi jättää käsistä! Olen lukenut siitä yli puolet tänään!!!

Kun TV:ssä on katsottavaa kerrankin, ei aika ehdi käydä pitkäksi. Sitäpaitsi on ehdittävä jossain välissä vielä tänään tehdä yksi Parane pian-korttikin. Siispä on parasta lopettaa löpinät ja alkaa tekemään :)

Ai niin vielä asiaakin: Ottakaa ihmeessä osaa Mervin Karkkihaasteeseen, siinä on hyvät palkinnot, totta kai!

1 kommentti:

  1. Ihania ruusuja, niitä ei ole koskaan liikaa! Kaunis kortti.
    Kiitos kun osallistut Karkkihaasteeseeni, onnea arvontaan.
    Mukavaa viikonloppua;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!