Lukijat

torstai 17. syyskuuta 2015

Kukkakaari kortissa ja Hakalin iltapäivä

Sketch Saturday #378   -by Vanessa-
Happy Birthday with Sunshine
Alimmainen paperi on himmeä kiiltoista, kuten vihreäkin. Naksuttelin sydänboordeja raameiksi  valkeasta kartongista.

Kuvan alla mallin mukaisesti vinot palaset raitaisesta paperista ja suorana nauhamaisena verkkoa. Teksti vain ja kortti valmis!
***
Tänään matkattiin iltapäivätansseihin Lappeenrannan Hakaliin. Hämmentävää kyllä paikan nimi oli Lappeenrannan Työväentalo, ei siis Hakalin kuten luulin. Ja rakennuksen nimi oli laitettu siihen seinään joka ei näkynyt tielle.
 
Joka tapauksessa paikalle oli tullut niin valtavasti kansaa, ettei autolle löytynyt kunnon paikkaa vaan se parkkeerattiin mihin mahtui, jolloin kolme autoa sai luvan odotella kunnes me lähtisimme...
 
Paikka näytti ulospäin isommalta kuin se olikaan. Tanssisali varsinkin aika pieni mutta aivan upeasti luistava lattia! Pariskuntia ja miehiä enimmäkseen eli naisilla loistopäivä!!!
 
Jokainen sai tanssia jalat helliksi, harmi vaan, että alukuun oli aivan liian monta paria yhtäaikaa lattialla, ettei oikein tanssimaan meinannut mahtua.
 
Loppupuolella väki väheni ja siirtyi osin kahvion puolelle herkuttelemaan. Tarjolla pikkuisia piirakoita joiden päälle oli lastattu paksulti tuorejuustoa ja koristeltu kurkulla ja kirsikkatomaatilla. Tosi hyviä. Makeana suussa sulava pikkuruinen kampaviineri omenahillo täytteellä.
 
Kyllä kelpasi kahvitella!
 
Kiitokset kaikille tanssittajille ja varmasti tulemme toistekin  kun ensi kerta oli näin mukava :) Silloin osaamme jo varautua paikalle hyvissä ajoin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!