Lukijat

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kirje onnittelu-kortissa ja Silvolan kuulumisia

P*skarteluhaaste #292 Luonnos - Sketch

Congrats
Hiukan huonosti näkyy kuvasta mallin mukainen vinoreunus mutta kyllä se siinä on! Käänsin pohjapaperin ylösalasian sillä siinä oleva teksti ei ole tärkeä, se toimii vain kuviona.
 
Lisäsin valmiskuvan mallin mukaiseen kohtaan ja kiinnitin sen vain reunoistaan, että voin sujauttaa pikkuruisen kirjeen sen alle.
 
Koristeina kaksi perhosta ja niiden koristeina vaaleanpunaiset helmet kultareunuksin.
***
Kaunista ja aurinkoista yhä vaan! Sopiva sunnuntai sää!!

Nukuttiin pitkään ja sitten herkuttelimme armaani valmistat munakkaat. Hänelle kinkkusuikale täytteellä ja minulle juustotäytteellä. Kahvit armaalleni vielä jälkiruuaksi, minä otin tapani mukaan porkkana-ananas gefilusjuomaa. Makunsa kullakin, kuten armaani sanoo :) ...tosin se mehu kelpaa kyllä hänellekin...

Otin valokuvat eilen illalla tekemistäni korteista ja painelin suihkuun. Tänään oli vuorossa Silvolan Nousulan iltapäivätanssit. Ne alkoivat tosin vasta kahdelta mutta olimme menossa kyläilemään puolilta päivin.

Tansseihin tulikin ennätysmäärä porukkaa, noin 80!!! Kyllä kannatti mainostaa. Oli ollut kolme mainosta lehdissä tällä kertaa.

Herkkuina tarjoiltiin karjalanpiirakoita munavoilla ja makeana keksejä. Kahdesti piti siis  tälläkin kertaa tankata. Vettä litratolkulla, no jos ei ihan sentään mutta paljon kuitenkin. Hiki virtasi kun vauhdilla mentiin joka kappale ja paljon ihmisiä oli yhdessä salissa. Ikkunoita kyllä avattiin mutta kun ulkona ei tuuli leuhäyttänyt lehteäkään, ei se paljoa auttanut.

Vaan kun kaikilla oli hiki, ei se tahtia haitannut. Melkoisen tasaparit, se selittää miksi saimme kaikki koko ajan tanssia :)
 
Mukavia ihmisiä, paljon naurua ja iloisia ilmeitä - tanssin iloa.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!