Lukijat

tiistai 29. syyskuuta 2015

Hääkortti ruusuineen ja Tirilä

Chocolate, Coffee and Cards #100   Celebration - Juhlintaa
For a Wedding Couple
Valmiista leikkeistä on tosi kiva tehdä kortteja. Senkun ottaa vaan pohjapaperin ja huiskaisee sille kauniita kuvia!

Tässä ruusuista paperia ja kilokaupalla kiiltokuvaruusuja vielä lisänä. Kuvaan lisäsin kultaiset sormukset ja sydämet, onhan häistä kyse, rakkauden juhlasta!

Perhosetkin pääsivät mukaan lepattelemaan, koristeet selässään,
***
Tänään tanssittiin Tirilässä. Vaikkakin on sanottava, ettei varsinaisesta tanssimisesta meinannut tulla ensivalsilla oikein mitään niin sankoin joukoin oli porukkaa!

Kun vakioporukka, paikallisia yhdistyksen jäseniä ja vielä bussilasti Haminan suunnasta täynnä tanssihaluisia laitetaan yhteen, vaikkakin melko isoon huoneeseen, niin tungoshan siitä syntyy :)

Kaikeksi onneksi osa uupui välillä ja istahti penkeille ja loppuajasta jopa poistuikin jokunen pariskunta, joten saatiin väljyyttä. Kahvillakäynnitkin saivat hiukan väljemmäksi tanssipuolta joten eipä valiteta...

Ihan hippusen paremmin olisi orkesteri saanut tahdissa pysyä ja jos minulta kysyttäisiin niin nopeamminkin olisi varsinkin tangot voinut soittaa. Nyt laahattiin nekin aika hitaina. Mutta kun ihmiset ovat iloisella mielellä ja tanssin kutsu soi, voi tuollaiset pikkuseikat unohtaa ja vain nauttia tanssimisesta, eikö vain?

Ulkona aurinko paistoi täydeltä terältä vielä kotimatkallakin ja syksyiset puut loistivat kilpaa keltaisina ja kultaisina ja punaistakin joukossa. Mikä on ihmislapsen ollessa ja nauttiessa elämän ihanuudesta!

1 kommentti:

  1. Mielettömän ihana kortti, paljon ruusuja, tykkään!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!