Lukijat

perjantai 11. syyskuuta 2015

Autoharrastus alullaan kortin arvoisesti tottakai ja tanssittukin on

P*skarteluhaase #290   Kuvahaaste - Inspiration picture
At last he got this car as a present
Kun tahtoo juuri määrätyn merkkisen auton ja on nuori ja rahaton, on tilanne melko kinkkinen, eikö vain? Onneksi on aina mahdollista toivoa vaikkapa joululahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi jotain niinkin isoa kuin auto...

Eikä silloin haittaa jos seuraavina vuosina ei ole tulossa minkäänlaisia lahjoja...

Siispä yllärilahjaan kortti innokkaalle parikymppiselle tarvittiin sen ison yllätyksen lisäksi. Kun kuoren ojentaa, niin varmaankin ensireaktio lienee, jahah rahaa siis :)

Kuva on piirros jonka joku suuri taiteilija on sutaissut nähtyään Helsingin ensi kertaa! Lisäsin vain auton kuvan jota hiukan tummentelin sieltä täältä ja tekstiympyrän sekä sen alle stanssatun 'pyörän' tapaisen jonka reunoja mustasin myös.

Tämä kortti mahtuu mukavasti tavalliseen kirjekuoreen jossa yllätys annetaan!
***
Hidasta tosi hidasta on oppiminen uuteen, sen olen saanut huomata. Vaan yritän ja teen virheitä ja yritän uudelleen. Eikös sitä sanota, että harjoitus tekee mestarin? Mestariksi en tosin edes havittele, kunhan edes sujuvaksi käyttäjäksi oppisin...

Tänään oli tanssipaikkavuorossa Joutsenon nuorisoseuratalo. Ei ollut tungosta mutta juuri sopivasti kansaa paikalla, ettei tarvinnut töniä koko aikaa. Ja mikä näin naisnäkökulmasta parasta. oli miesylivoima! Sitä herkkua on harvemmin tarjolla :)

Tosin määrä ei kuten tunnettua korvaa laatua. Ei pidä valittaa kuitenkaan. Saimme kaikki naiset tanssia niin paljon kuin halusimme ja ulos asti piti mennä jos jostain syystä halusi välillä hengähtää.

Forsmannin orkesteri pani parastaan ja sai vanhat kappaleet soimaan välillä ihan uudenlaisina.

Auringonpaiste ja kesäkelit jatkuvat ja suorastaan paranevat aina vaan. Nyt kolkuteltiin jo 20 asteen rajaa! Lisää tälläistä, kiitos :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!