Lukijat

lauantai 12. syyskuuta 2015

ATC-kortti Enkulin haasteeseen

Enkulin musiikkihaaste Syyskuu   Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanit: Irrallaan
Rakkauden sitomat
Enkulin musiikkihaaste on aina tunnepohjainen elämys. Tällä kertaa olikin helppo eläytyä äänen, kun ei ollut videota, jossa tarina olisi ollut valmiina kuvina.

Tarinassa kerrotaan miehen irrallisuudesta ja kaipuusta saada rinnalleen rakastettua joka sitoisi ja ankkuroisi elämän.

Löysin mielestäni juuri sopivan kuvan jossa utuinen ja iltapimenevä järvi ja vene rannassa. Lisäsin siihen narun joka kiinnittää veneen puunrunkoon ja kaksi punaista sydäntä merkiksi, että rakkaus on se side joka ankkuroi ja sitoo lujasti paikalleen - jättäen kuitenkin heille kahdelle mahdollisuuden purjehtia yhdessä veneellään minne haluavat.
***
Tänään aurinko paistaa kuin keskikesällä ja taivas kaartuu upean sinisenä kaiken ihanuuden ylle. Kävimme paikallisella tyrnitilalla joka syksynalkuun sijoittuvilla Tyrni Markkinoilla.

Parkkipaikkana toimi iso pelto ja siellä oli jo rivillinen autoja kun tulimme. Telttoja täynnä puutarhojen anteja, käden taitojen tuotoksia ja totta kai myös informaatiota vaikka mistä tarkeästä asiasta.

Ensiksi suuntasimme aamupäiväkahville Parikkalalaisen Karpalon pitämälle teltalle. Monista herkuista valitsin paksun suklaakääretorttupalasen. Tosi maukas, kuten Karpalon herkut aina. Jo siinä vaiheessa jututimme useita tuttuja. Löysipä armaani uuden sukulaisenkin :) Tosin täytyy sanoa, että oikeastaan tämä 'uusi sukulainen' löysi armaani.

Oli tutkinut sukukirjoja ja kysellyt muilta sukulaisilta ja näin huomannut olevansa sukua. Hieno juttu!

Moni oli lukenut ja nähnyt kuvia armaastani paikallislehteen tehdystä artikkelista ja tuli hänen kanssaan juttelemaan, Minä ehdin siis syventyä omiin kiinnostuksen kohteisiini hiukan tavallista tarkemmin :) 

Outoa kyllä poislähtiessä mukana oli kahdet työhansikkaat minulle! Tavanomaisempi ostos oli supikkaat armaalleni huomiseksi evääksi, tällä kertaa lohitäyttellä. Ostinpa vielä pussillisen kuivattuja punajuuriakin. Sain oivan ohjeen niiden käytöstä myyjältä.

Jos kiinnostaa, laitan tähän helpon ohjeen:

Laita kuivatut punajuuret uunivuokaan, kaada päälle kermaa, että peittyy, lisää palanen liha- tai kasvisliemikuutiosta murennettuna ja paista uunissa parikymmentä minuuttia.

Helppoa ja varmaankin hyvää!

Kotosalla herkuttelimme lähikaupasta samalla reissulla ostamillamme munkeilla ruuan jälkeen ja sitten kellahdimme kaiken ulkoilun uuvuttamina päiväunille. Näitä eläkkeeläolon etuja sekin :) Tosin viikonloppuna voi kuka vaan elää herroiksi ja käydä ettonelle.

Sitten jaksoimmekin jo kerätä omenia puiden alta, se oli minun tehtväni ja armaani valitsi työkseen nurmikon leikkuun. Yhteistyö on voimaa! Nyt ulkona näyttää siistiltä.

1 kommentti:

  1. Ihana ihana kortti. Jos on vapaa, niin haluaisin tämän itselleni.
    Laitan huomenna uusia atc-korttejani blogiin, jos löydät vaihtarin niistä tai sivupalkissa on muut vapaat korttini.

    Kiitos kun tulit mukaan ja paljon onnea arvonnassa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!