Lukijat

torstai 10. syyskuuta 2015

Äiti, lapset, ruusu ja kesäkeli

Everybody-Art-Challenge 355   Erdtöne - Earth Tones - Maasävyjä
Mother with Children and Roses
Maaväreissä, eli ruskean sävyissä löytyi helposti kaunis kuva jonka olin saanut Enkulilta. Myös ruusut kuvan nurkassa ovat häneltä. Taustapaperit kaikki samasta lehtiöstä, jonka olen ostanut joskus Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Idea oli heti selkeänä kuvana mielessä kun näin haasteen aiheen, joskus käy näinkin.
***
Kesä on tullut takaisin! ...ainakin melkein, sillä mittarin lukemat kipuavat jo lähelle 18 astetta ja aurinko paistaa huikean siniseltä taivaalta koko päivän.
 
Sain kerättyä omenat puiden alta ihan hellemekkosillaan, eikä edes vilu värisyttänyt! Kävin polttamassa paperiroskia kesäkeitaalla, eikä vieläkään tullut kylmä, joten huhkin hiukan lisää pihamaalla. 
 
Sipistelin vähän siellä täällä rikkaruohoja kiskoen ja vain nautin ulkona olemisesta, kauniissa säässä.
 
Naapurin koira oli ihan ihmeissään kun vähän väliä piti haukkua. Jossain kohtaa pihaa kun vähän käännähdin, kuului haukkua ja kun menin vähän kauemmas, oli hiljaista. Taas haukuttiin kun vein bioroskia ja vaiettiin, kun menin rappuja lakaisemaan :)

On se hyvä, että vahtii. Ei kyllä kukaan pääse huomiotta edes päätieltä koivukujalle ilmoittamatta.

Jostain syystä myös helikopteri joka lensi aika korkealla piti haukkua. Eivät sentään taivaalla hyvin korkealla mutta äänekkäästi raakuvat hanhet/kurjet/linnut, aiheuttaneet varoitusta :)
 
Fasaanitkin intoutuivat hiekkakylpyihin, harmikseni kukkapenkissä, kun kerrankin pitkästä aikaa on kuivaa hiekkaa tarjolla. Multa vain pöllysi kun seitsemän fasaania huiski siivillään!!!
 
Ah näitä maaseudun iloja :)
 

1 kommentti:

  1. Ihana kortti.

    Naurattaa tuo haukku. Meillä oli Masi-koira, joka oli häkissä ja haukkui kaiken. Kerran pihasta kaadettiin mänty juuri kun Masi haukkui ja siitä saimme hipihiljaisen koiran. Kerran hirvi juoksi pensasaidan läpi takapihan halki ja Masi katseli hirveä huuli pyöreänä hipihiljaa. Masi oli Laikan ja Norjan harmaan hirvikoiran sekoitus ja taisi suttakin olla mukana. Laita siis puusavotta pystyyn :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!