Lukijat

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Vintage kuvakortti, Pajarinhovi ja yllätyssadettakin

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #98  Use a Sentiment - Käytä tekstiä
Sunny Congrats to You!
Miehelle kortinteko tahtoo olla hankalampaa kuin naiselle. Varsinkin jos ei tunne kortin saajaa, vaan tekee noin yleensä vain mieskortin.

Niinpä menin sieltä mistä aita on matalin ja käytin kuvaa jossa on auto, autothan sentään ovat kaikkien mielestä kiinnostavia, varsinkin vanhat sellaiset! Pariisi lienee jokaisen mielestä ainakin mielenkiintoinen jos ei suorastaan mieliinpainuva.

Väritkin olen sovitellut Vintage-henkeen ja miehelle sopiviksi. Kun haasteeseen piti olla tekstiä, laitoin vielä monisanaisemman onnittelun kuin yleensä, jolloin pelkkä onnea tai paljon onnea riittää.
***
Aurinkoista ja lämmintä eikä tietoakaan dramaattisesta säämuutoksesta! Vasta illansuussa ensimmäiset sadepisarat pitkiin aikoihin ropsahtivat harvakseltaan maahan. Onhan se sinänsä jo iso muutos säähän sekin. Luonto alkoikin jo olla sateen tarpeessaa. Koivut kellastuvat ja pudottelevat lehtiään tienvarret keltaisiksi!

Pajararinhoviin tanssimaan yllättäen, eli pikalähdöllä. Eipä siinä ehtinyt kummoista kampausta laitella, suihkuun vaan ja sukkelaan hyntteet kasaan ja menoksi. Ihka ensimmäinen tangokuningas, jonka nimeä en häpeäkseni edes muista, lauloi, kuten isot tähdet yleensä, vain setin verran. Orkesteri sai hoidella ennen ja jälkeen tanssittamisen.

Ja hyvin hoitikin. Hanuri, kitara ja rummut. Kitaristi lauloi hyvin. Kappaleet tanssittavia ja toivekappaleitakin soitettiin. Tosin vain yksi hidas valssi, kas kun kerkeämmät pyytäjät halusivat tangoa ihan yhtenään, olihan laulamassa alan mies!
 
Illaksi olisi vielä ollut tarjolla ilmainen lippu Kisapirttiin Reijo Taipaletta kuuntelemaan mutta järki voitti ja sanoin kiitos ei tällä kertaa. Tuleekohan tästä nyt huono tapa? Jo toisen kerran sanon ei, apua!
 
Ajattelin, että faneja kertyy varmaankin lavan reunalle sen verran paljon myös ilmaisten lippujen ansiosta, joita Parikkalan Osuuspankki jakoi, ettei tanssimaan mahdu kovin kummoisesti. Sitä paitsi minusta on parempi nukkua yö hyvin ja yhtenäisesti, eikä vain pätkää aamuyöstä... 
 
Taidan siis ihan tosissaan olla tulossa vanhaksi :)


5 kommenttia:

 1. Mutta kortti on mukavan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card Loreal. Thank you for playing along with our Challenge at Chocolate, Coffee & Cards. We would love to see you again ... Anet DT x

  VastaaPoista
 3. Tosi hienon kortin olet taikonut, samoin tuolla ylempänäkin oleva:-)
  Kiva nähdä samoja papruja erilaisissa kuoseissa :-)

  VastaaPoista
 4. Upea kortti on ja varmasti monen miehen mieleen!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!