Lukijat

lauantai 22. elokuuta 2015

Uusi koti ja remontti kortissa

P*skarteluhaaste #287   Uuteen kotiin - New Home
New Home
Kierrätys kunniaan, voisi tästä kortista sanoa :) Taustapaperi lehtikuva punamultaisesta talosta keltaisen kukkakedon keskellä.

Neitokainen joka uutta kotia tapetoi, on sekin lehtikuvaa jota leikkelin palasiksi ja käytin vielä toisenkin palasen etusivulla, tuon tapettirullajutun. Keltaisien kukkasen leikkelin ääriviivoja myöten.

Kuvat raamitin mustalla kartongilla ja sitä on myös ääriviivatarratekstin alla.
***
Aamusta Vuoksenniskalle suurkirppikselle autolasti naisia. Aurinko porotti kuumasti ja niin ostajat kuin myyjätkin huokailivat kuumuudessa! Aika lailla katseltavaa olikin paikalle saatu kärrättyä. Jokaiselle jotakin ja kaksi parhaalle :)

Minun kassiini löysi tiensä 'aito' helminauha, sellaista olin jo kauan etsiskellyt. Eikös jokaisella hienolla frouvalla sellainen ole? Nyt siis minäkin pääsin hienojen kastiin :) Kahvilaa pitivät kuudesluokkalaiset ja tarjosivat niin monenlaisia herkkuja, että oli ihan vaikea valita, kunnes hoksasin porkkanakakut! Sitä on aina ehdottmasti otettava kun tarjolla on. Ikinä en näin hyvää versiota olekaan saanut. Kiittelin erityisesti ja pyysin kertomaan paistajalle.

Oppilaat olivat itsekin leiponeet osan tarjoomuksista mutta kakku oli jonkun äidin käsialaa.

Pari kolme kierrosta varmuuden vuoksi kirpparilla tehtiin ja sitten Lidlin kautta kotiin. Kun herkuttelun alkuun oli päästy piti sieltä käydä hakemassa vastapaistettuja sämpylöitä ja johonkin pussiin meni suussasulavia rahkapulliakin.

Lidli on myös oiva edullisen kahvin ja Magensiumin, poretablettimuodossa, myyntipaikka. Keskirivin tarjonta on aina katsottava. Tällä kertaa ei mitään minulle. 

Kotosalla pudonneiden omenien poimintaa, sitä tuntuu riittävän aina vaan :( Nyt mukana jokunen siistimpikin, ei ihan pihlajanmarjakoiden pilkuttama. Omenat alkavat myös olla jo aika isoja kooltaan, varsinkin Valkea Kuulas.

Muutama kourallinen karviaisia iltaherkuksi, näin se lauantai päivä hujahtikin!

6 kommenttia:

 1. Mukava kortti.

  Nauratti tuo Lidl käyttäytyminen. Keskirivi on katsottava aina.
  Minä haen lidlistä Sasko -kivennäisvettä sinisessä pullossa. Hyvää ja halpaa. Tuoretorille halvaannun tietenkin ja pähkinähyllylle

  VastaaPoista
 2. Mie haen halloumia ja mozzarellaa. Chorizoa ostan myös jääkaappiin - säilyy kauan ja käy moneen ruokaan. Ja tottakai keskirivi pitää kattoa!

  VastaaPoista
 3. Noinhan se usein on, että pientä pintaremonttia joutuu tekemään, kun hankkii uuden asunnon.

  VastaaPoista
 4. Oi, tämä kortti olisi ollut kyllä niin osuva meillekin. Liki viikko oltiin "evakossa" vanhimman tyttären perheen luona parketin hionnan ja lakkauksen myötä. Nyt palattu kotiin ja ihan lattia... kuin sinne raaskii takaisi viedäkään kaikkea... Suursiivo se tulee rempassakin. Kunhan muut huoneet valmiit - niin sitten tämän minun työhuoneen kimppuun... ihanaa... saankohan oikein skräppääjä oikein näköisensä huoneen!!??

  Ihania kortteja olet loihtinut päivittäin - ideapankkisi tuntuu olevan ehtymätön!!

  VastaaPoista
 5. Oivallinen aihe tehdä kortti remppahommista. Tosi hyvä idea ja kiva kortti!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!