Lukijat

tiistai 4. elokuuta 2015

Teippiä,kultaiset perhoset ja Risulahti

Butterfly Challenge #36   Butterflies + W is for Washi Tape - Perhosia + W kuten Washiteippi
Butterflies in the Garden
Golden Butterflies, Glitter on the Image and Tape with Gold on Edges
Kaunis kimaltelevainen palanen jossa lehtiä ja maata ja jotain punaistakin sai olla pääkuvana tässä kortissa. Liimailin mustavalkeaa teippiä kultaisen teipin päälle ja pari kullalla kohokuvioitua perhosta vielä kaiken komeuden lisäksi :)

Alimmaisen vinoraitainen kartonki jossa reunoissa harmahtavaa. Siinä kaikki.
***
Risulahteen lähes aamupuurolta. Tanssit alkoivat tosin vasta puolilta päivin mutta kun matka on pitkä ja mukaan haettiin vielä pienen kierroksen takaa yksi innokas, ehdimme vasta ensimmäisen valssin jo kajahdellessa lippujonoon. Siinä vierähtikin tovi, kun bussilasillinen vierailijoita ehti parahiksi eteen...

Kaiken kukkuraksi lippu maksoi 12 euroa, eikä kympin, jonka jokainen oli käteensä varannut, että jono etenisi nopsempaan. Minäkin lainasin edessäolevalle kaksieurosen kun tämä jäi pulaan setelinsä kanssa. Taisi siinä monikin joutua samanlaiseen 'eioo' tilanteeseen.

No sisään päästiin ja parketillekin aikanaan. Kolme bussilastia Kotka-Karhula-Hamina akselilta, vakio porukka, kesämökkiläisiä, paljon Lappeenrannasta ja Imatralta joita ei yleensä näy, vaan kun on piiritanssit, nekin jotka kerran kesässä tanssaavat, saapuivat nyt juhlimaan.
 
Lava on sen verran suuri, ettei kovin pahaa tungosta syntynyt tanssilattialle edes siksi, että lasikaton alla ei kukaan halunnut paistumaan vaan hipsimme reunuksen varjoissa :) Tällä lavalla kun on keskellä kattoa pelkkää lasia. Se mokoma valuttaa vettä sieltä täältä sateella ja polttaa allaolevat auringon paisteessa...
 
Jussi Seppäsen orkesteri soitteli tuttuja vanhoja hyviä kappaleita sujuvaan tahtiin ja laulajakin/laulajatkin olivat sutjakkaan laulavaisia.
 
Tarjoomuksia oli pilvin pimein niin, että kahteen otteeseen piti käydä maistaakseen kaikkea! Taisi vielä jäädä jotain syömättäkin. Kahvi ja vesi loppuivat kyllä kesken ja pikkuisen aikaa jouduttiin niitä odottelemaan. Eivät olleet keittiössä varautuneet näin suureen ryntäykseen.
 
Mukavaa siis oli vaikka kaikki hikoilivat  Olihan lähes kesän kuumin päivä, 22 plussaa! Väilillä kun vilvoitteli joko rannalla kastelemalla käsiä ja jopa jalkojakin, tai varjossa ulkona seisoskellen, niin johan kohta hypättiin jenkat ja muut kuin ei mitään...

2 kommenttia:

  1. Such a pretty card! Your gold butterflies are beautiful! I like how you've used the washi tape! Thank you for joining us at the Butterfly Challenge!

    VastaaPoista
  2. I like how you have done the panels with just a narrow view of the garden beyond showing . The washi tape with the gold trimming is a lovely addition to the frame. Thankyou or fluttering by my challenge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!