Lukijat

tiistai 25. elokuuta 2015

Sydämellisiä saippuakuplia, Risulahtea ja kukkakuvia puutarhasta

Sending Love to You
Heti kun näin Vanessan malliluonnoksen ajattelin tätä leimakuvaa! Pikkuinen tyttönen puhaltelee sydämen mallisia saippuakuplia innoissaan, juuri sinulle lähetettävään korttiin.

Alimmainen kuviopaperi on kimaltavaista, siitä lävistin muutaman ison sydämen. Pikkuiset sydämet paperisen sydänboordin reikiä! Tein kaksi palasta boordia kuvan ylä- ja alanurkkaa varten ja hankasin niitä punaisella Mementolla.

Samalla silmäleimavärillä painelin pikkusydämiäkin, että ne sopisivat paremmin kuin valkoisina tähän korttiin. Leimakuva väritettty ProMarkereilla, taivas osa hangattu Mementolla.
***
Tänään meinasi Risulahden viho viimeiset tanssit jäädä sivu suun! Kaikki 'luottokuskit' olivat poissa laskuista kuka mistäkin (pätevästä) syystä. En keksinyt enää muuta keinoa kuin laittaa avunhuuto Tanssivat eläkeläiset sivustolle Facebookiin!

Sieltähän sitten apu löytyikin ja pääsin kuin pääsinkin tanssaamaan :) KIITOS ihanaiselle kuskille!!! Ja kun on sunnuntai-lapsonen, kuten minä, käy kaikki aina parhain päin ja löysin tanssijoiden joukosta autollisen joka matkasi Simpeleen ohi ja ystävällisesti vei minut takaisin! KIITOS kotimatkakyydittäjällekin ja kyydissä mukana olleille.

Pikkuisen myöhästyimme alusta mutta hikeen päästiin kyllä kaikki nopsaan sillä ilma oli tosi hautovan kuuma ja tanssittajia riitti. Ihan pakko oli välillä karata ulos vilvoittelemaan ja vettäkin kului muki tolkulla.

Aamulla ehdin ottaa muutaman kuvan kukkasistamme.
Vaaleanpunainen malva kaunotar on lähes parimetrinen ja täynnä kukkia ja siemenkotien alkuja.
Syysasterit ovat kovassa auringonpaahteessa kalvenneet, ennen olivat lilanpunertavia.
Päivänlilja availee yhä uusia kruunuja päivittäin ja on sekin kasvanut tosi korkeaksi.

2 kommenttia:

  1. Söpö kortti!
    Kiva et tuollainen kyyti onnistui löytymään Facebookin kautta.
    Kauniita kukkia! :)

    VastaaPoista
  2. This is so sweet! I love your take on our sketch this week. Thanks for joining us at Sketch Saturday!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!