Lukijat

tiistai 18. elokuuta 2015

Sydämellinen neito ja Risulahden kuulumisia

Sketchy Colors #254   Lilla, Blå og Grå - Lilac, Blue and Grey - Lila, sininen ja harmaa
Heart Angel
Alunperin neitokainen iskee silmää mutta toivon mukaan en joudu edesvastuuseen kun piirsin silmän aukinaiseksi. Sopi paremmin ujohkolle naisihmiselle niin...

Paperissa valmiina soikio ja alanurkan kukkaset, tosin siniharmaina. Värittelin niitä metallivärikynillä lilahtaviksi. Samoja värikyniä käytin neitokaiseenkin, vain lila nauha hiuksissa ja värilliset kiehkurat tehty tusseilla.

Lisäsin vielä valkean, sinisen ja mustan lehtistanssauksen.
***
Tänään matkattiin Risulahteen iltapäivätansseihin auton takapenkille kolme naista ahtautuneena. Sopu sijaa antaa, vain miten se nyt olikaan :) Saimme uudet tanssilistat, eli minne mennä syyskaudella vuoden loppuun asti. Niistä listoista tulikin melkoinen hitti, kun kaikki halusivat itselleen oman kappaleen.
Järjestävälle seuralle oli kyllä lähetetty monistettavaksi oma kappaleensa mutta eivät olleet ehtineet, joten ne satakunta jotka sattuivat olemaan autossa mukana menivät hujauksessa tanssijoiden taskuihin.
Kahvipuolella tarjoomuksia oli taas paljon ja hyvää ja useita taukoja tarvittiinkin kun aurinko porotti ja tanssijoille tuli hiki ja jano ja suolaisen huika.
Orkesterin solisti kertoi heti alkuun olevansa kesäflunssassa ja pahoitteli  lauluäänensä kantavuutta. Hyvinhän se kesti jos kohta joissain kohdin ohuena. Ei tahtia haitannut. Kun orkesterissa on hyvä harmonikansoittaja ja rumpali joka pysyy tahdissa ja solisti osaa soittaa myös saksofonia, ei vähä mittää!
Hyvissä ajoin kotiin auringon yhä paistaessa siniseltä taivaalta!   

6 kommenttia:

 1. Great card with a cute image and a great layout. Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
  hugs Monica

  VastaaPoista
 2. Hi there.
  You won sketchy Colors #254 with this card.
  Please send us your adress in order for us to send you your prize

  Hugs, Kaia

  VastaaPoista
 3. Hi there.
  You won sketchy Colors #254 with this card.
  Please send us your adress in order for us to send you your prize

  Hugs, Kaia

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!