Lukijat

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Sinistä satua ja Suikkalan kesä muistoihin

Live & Love Craft #38   Blue - Sininen
For my Love
Sinikukkainen kuviopaperi on uusimman askartelulehden mukana tullut kylkiäinen. Sen peittona on pari palasta hopeista verkkoa.

Kuvan väritin vesivärillä siniseksi ja laitoin Glossya ja kimallehippusia sinne tänne. Satumainen kortti rakkauden kohteelle. Satuahan elämä parhaimmillaan on!
***
Eilen illalla myöhään kotiin ja melkein samantien nukkumaan. Tuli tanssittua viho viimeistä kertaa iltapäivätansseissa Suikkalassa tälle kesälle.

Pasi Suikkanen orkestereineen soitteli niin, että kitarat naukuivat, valittivat, jymisivät ja ties mitä tekivätkään mutta mukaansa kappaleet tempasivat! Enimmäkseen 60-luvun hyvää 'rautakitaralanka'-musiikkia, kovasti tanssittavaa sellaista.

Aluksi näytti aika harvalle joukko joka tuli viimeisiin tansseihin mutta pian meno jo yltyi ja väkeä lappoi sisään niin, että lisää ei olisi enää tarvittukaan :) Mahduttiin sentään tanssimaan, mikä on tosi hyvä asia, kun orkesteri intoutui tosi hyviin suorituksiin. Jään mukavat muistot mielessä odottelemaan ensi kesän lavatansseja Suikkalassa!

Tänään kotipäivä. On ollut aikaa seurailla fasaanien ruokapaikalla käyntejä ja villiytyneitä pääskysiä, jotka syöksyilevät melkein päin ikkunoita ja sinkoavat korkeuksiin taivaalle ja taas maata hipoen takaisin. Kertakaikkisen taiturimaisia!

Toki korttejakin on valmistunut ja pientä sipistelyäkin kotosalla sentään. Ulkona vaan on liian kuuma minkään tekemiselle, joten siksikin mainiota kortteiluaikaa. Huomenna olisi tarjolla kaksikin eri paikkaa tanssille: Kisapirtti yhdeltä ja Jänhiälä viideltä!  ...joten arpomaan kumpaan vai kumpaankin ...

1 kommentti:

  1. Ihanan värinen kortti.

    Mekin käytiin ukkelin kanssa maanantaina Kajasteen lavalla . Ihan vain lavaa katsomassa, vaikka kyllä siellä tanssitaankin. Tavattiin toisemme 41-vuotta sitten Kajasteen lavalla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!