Lukijat

maanantai 17. elokuuta 2015

Sininen ruusu, Savonlinnan reissusta ja yllätyskortti

Allsorts Week 324   Your Favorite Colour - Suosikki värisi
Real Blue Rose to You who are love blue...
Sopivasti löytyi kaunis sininen raamipaperi jonka päälle kortin kasasin. Stanssasin piparireunaisen raamin,  kohokuvioin sen ruudukolla ja hankasin sinisellä Mementolla.
 
Ruusun värittelin ProMarkereilla kokonaan siniseksi lehtiä myöten! On se vaan niin kaunis väri olipa tummana, vaaleana tai sävytettynä!!
 
Pari perhosta, sinisiä nekin, vielä nurkkiin.
***
Tänään junalla Savonlinnaan siskoa helssaamaan. Samalla juhlimme hänen välivuosisynttäreitään kahvilassa vadelmaisen kakkupalan kera. Sopivasti, varmaankin tuloni kunniaksi, oli torilla eurooppalainen teema ja myytävänä kaikkea herkullista Italiasta, Espanjasta ja ties mistä.
 
Pää pyörällä yritimme löytää kaiken paljouden keskeltä ne helmet joita ihan oikeasti tarvitsisimme. Ainoa ostoksemme olivat marseille saippuat erilaisin tuoksuin. Nyt vaatekaapissa ja kylppärissä tuoksuvat kielot! Suihkusaippuaksi valitsin itämaisen tuoksun, saa nähdä kuinka sen tuoksu huumaa peseytymisen jälkeen :)   ...vai haihtuuko lumotuoksu sen siliän tien...

Muutakin asiaa kaupunkiin oli kuin synttärien juhliminen ja saippuan osto. Kassin nauha oli katkennut ja tanssikenkien kantalappu kadonnut tuoksinassa, yhdet liian pienet piti saada virutettua aavistuksen isommiksi ja kaiken tämän voi tehdä vain luottosuutarini Savonlinnan City Marketissa! 

Sinne siis suuntasimme. Aikeena oli jättää koko lasti ja kiertää kaupat ja kirpparit ja palata hakemaan sitten ennen junan lähtöä, vaan suutari sanoi, että virutuksessa menee vuorokausi. Jätin siis virutettavat sinne, muut sain saman tien. Juttelimme mukavia ja samalla suutari sujautti uuden kantalapun, hioi, lankkasi molemmat kengät ja putsasikin jossain välissä ja kiillotti vielä ja ompeli hihnan ja samantien kaikki mukaan eikä rahaakaan paljoa tarvinnut antaa!

Siksi vien aina kaikki korjattavat hänelle oikopäätä. Muita en edes ajattelekaan :)

Kaupat kierrettiin, kakut syötiin, maailmaa parannettiin ja hauskaa oli. Kotiin ja lisää hauskuutta. Olin saanut kirjeen ja yllätyksekseni se oli upea kiitokortti Macalta!! Katsokaa ja ihailkaa:
KIITOS Maca! Mitään näin kaunista en ole ennen saanut. On 3D kukkaset siilin kera, upeat kukat ja koholakatut lehdykkäiset. Kaunis taustapaperi ja ihmeiden ihme ommellut kukkaset nurkissa!!! Siis en voi kuin ihailla silmät selällään korttia.

Kunpa joskus osaisin tehdä jotain edes lähimain noin kaunista... huoh...

4 kommenttia:

 1. Oi tätä ihanaa sinistä maailmaa... se lumoaa!!
  Upea kortti - tykkään todella!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kortti. Ja tosi ihanan kortin olet myös saanut.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kortit molemmat. Onpa ollut kiva reissu. Savonlinnaan mennään joka kesä, siellä vain on aina kiva käydä ja aina löytyy jotain uutta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!