Lukijat

lauantai 29. elokuuta 2015

Ruusukortti ja kiireiden selittelyjä

I Love ProMarkers #283   Anything goes - Kaikki käy
Rose for You
Papereita ja koristeellisia koukeroita päällekkäin oikein roppakaupalla tässä kortissa. Alimmaisena pilkullinen, sitten raidallinen, sitten koukeroaukkoinen valmispohja jota vähän väreillä tuunailin, sitten vielä stanssattu lenkkijuttu jota painelin Versa Finen Black värillä suoraan tyynyllä mustaksi.

Ruusu väritetty ProMarkereilla ja sen taustalle leimailin vielä risuja ja tummensin reunat ja nurkat mementon ruskealla ja taisi siihen vähän mustaakin mennä :)

ProMarkers: Baby Pink, Pastel Pink, Meadow Green. Lime Green.
Flex Markers: Tea Rose.
***
Torstai meni tanssien Jänhiälässä. Sieltä melkeinpä yömyöhällä kotiin, joten netti sai rauhassa täyttyä uutisista ja korteista toisten toimesta. Perjantai hujahti iltaan ennenkuin arvasinkaan ja ilta venyi puolen yön yli juhlimiseen Kotkassa! Armaani lapsonen täytti pyöreitä vuosia.

Tänään sitten Rautjärven Kylämessuille. Siellä esillä jos jonkinlaista ostettavaa. Ihailtavan paljon käsitöitä mutta tottakai myös ruokaa. Järjestöt olivat myös hyvin edustettuina jakamassa informaatiota toiminnastaan. Monilla pöydillä oli mahdollisuus ostaa arpoja toiminnan tukemiseksi ja suun sai makeaksi, erilaisia karamellejä kun oli tarjolla joka toisella pöydällä.

Kahvia, ruokaa ja ties mitä myös oli niin ulkona kojuissa kuin sisällä ruokalassakin, joten ei kenenkään tarvinnut nälässä pois lähteä. Mekin kahvittelimme kotona syödyn tukavan aamiaisen 'jälkiruuaksi'.

Tuttuja jututettiin ja vanhoja moottoripyöriä ihailtiin. Pari vanhempaa autoakin katsastettiin ja traktoreita, totta maar, kun kerran melkein ehta maalaisia ollaan :)

Ainoa ostoksemme oli halkokassi, sellainen puuttui ponttonilautaltamme ja on ihan välttämätön. Toimiihan sauna puilla, ja ne on saatava paikalle siististi, karistelematta.
 
Tuuli ja sade oli tiputtanut omenapuista taas ennätysmäärän omenoita. Ne keräilin  päivän liikunnaksi melkein ilomielin, surettaa vaan, että lähes koko erityisen runsas sato menee pihlajamarjakoiden suihin :) Muutenhan liikunta on tosi hyväksi.

Nyt sitten löhöillään ja vaan ollaan. Sopivaa viikonloppuhommaa, eikö vain?

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!