Lukijat

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ruusu ja pitsiä

Sketch Saturday #374   by Debra
Congrats!
Savonlinnan tuliaisena ihana Stampendousin ruusu- ja pitsi-leimasin pääsi heti tositoimiin, eli kortin pääkuvaksi. Mustanpuhuva tausta on kimallutettu kultahippusilla vaikka se ei kuvasta näykään.

Ruusun leimasin kahdesti ja tein siitä 3D version asettamalla kohotarrat alle ja laitoinpa hiukan vinoonkin vielä kerrokset. Mustat kiiltävät palaset mallin mukaisesti ja niissä pienen pienet kultaikoristeiset perhoset.
***
Kylmän yön jälkeen päivä taas mitä kaunein sinisine taivaineen ja auringon porotuksineen! Nyt ei edes lehti liikahtanut puissa, eikä pensaissa. On niin tyyntä, ettei oikein osaa suhtautua. Tänä kesänä, oikeastaan koko vuonna, kun on tuullut aina enemmän tai vähemmän, yleensä enemmän!

Pyykit kuivuivat pikapikaa, on taas huomiseksi tanssivaatteet tuoksuvaisina, eikä hikisinä :) Toki muutakin pestävää aina löytyy, ei tarvitse vajaita koneellisia pyörittää.

Tiskikonekin laulaa taustalla, joten astioitakin on kohta puhtaina kaapissa!

Vein heti aamusta petivaatteet tuultumaan ja matot myös. Nyt alkaa koti olla tiptop kunnossa :) Mistä muuten johtuu, ettei koskaan ikinä kukaan tule yllättäen käymään silloin kun on siivottu?

Keräilin tänäänkin pudonneita omenia puiden alta ja otin muutamia erityisen huonoja alaoksilta puistakin, etteivät tartuta vieressään olevia, jos eivät vielä olisi ihan kaikki sentään madonsyömiä ja ties mitä...

Kuumaa hommaa kyykkiminen oksien alla!

No huomenna sitä saa taas jatkaa mutta vasta illalla kunhan kotiin tullaan. Huomiseksi on moneen kertaan vaihdetun Pajarinhovin vuoro toimia iltapäivätanssien näyttämönä. Siellä en olekaan käynyt kuin viime vuosituhannella!!! Eikös kuulostakin aika kaukaiselta?  ...melkein kuin dinosaurusten aikaan.... :)

1 kommentti:

  1. Lovely card, Loreal. You have a very special eye for the sketch. Thanks for playing along with us at Sketch Saturday. Cathy DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!