Lukijat

perjantai 21. elokuuta 2015

Punaista ja mustavalkeaa

I Love ProMarkers #283   Anything goes - Kaikki käy
Congrats
Mustavalkeita papereita sisältävästä lehtiöstä palasia taustalle. Neitokaisen kuvaan värittelin vain punahuulet ja vaaleampaa punaa hiuksiin vaaleille alueille. Ruusut kahdella punaisella.
 
Molempiin kuviin leimailin kirjoitusta taustalle. Tekstin liitutaulutausta nettilöytö sekin.
 
ProMarkers:Rose Pink, Barry Red 
***
Kaunis ja lämmin sää jatkuu! Mikäs sen mukavampaa jos sattuu olemaan lomalla ja veden äärellä ja käsillä kylmää juotavaa/jäätelöä. Ihan sitä ei minulla sattunut olemaan vaikkakin jäätelöt syötiin aamupäiväkahvin kera kun kaupoilta kotiin tultiin.

... ja on tuota kylmää raanavettäkin hyvin riittänyt :) Rantakaan ei ole kovin kaukana.
 
Kun keräilee pudonneita omenia puiden alta saa kyllä hien pintaan aika nopsaan. Siksipä teinkin siitä hommasta osa-aikatyötä ja puuhastelin aina välillä muuta tai vain olin ja huokailin :) Tosi paljon oli pudokkaita tänäänkin, ei sentään ihan niin paljon kuin toissapäivänä.
 
Sahasin halkeavan puun oksia poikki ja tein yhdestä oksasta tukikepin jäljelle jääneille oksille, ettei puuparka kellahda nurin omenien painosta kun toisen puolen oksat, vastapainona olleet, ovat poissa.
 
Kun alkuun pääsin niin leikkelin oksasaksilla karviaisistakin kuolleita oksia ja vähän muistakin omenapuista pahimpia ylössojotuksia.
 
Posti ei tuonut tänään mitään laatikkoon, ei edes mainoksia. Kävin oikein vartavasten myöhään katsomassa, ettei tarvitse kahdesti käydä. Meille posti tulee yleensä kymmenen ja kahdentoista välillä.
 
Katsottiin juuri netistä tulevan viikon säätä ja kaunista ja lämmintä näyttää riittävän aina vaan eikä tuuletkaan paljoa häiritse! Yöt tosin aika vilpoisia mutta silloinhan ollaan sisällä lämpimässä! Hyvä!!!

2 kommenttia:

  1. Stunning work. Thank you for sharing with us at I♥Promarkers. Shona x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!