Lukijat

perjantai 14. elokuuta 2015

Poika, kukka, ilmapalloja ja kirsikkahilloa

I Love ProMarkers #282   Balloons - Ilmapalloja
Happy Birthday with one big Flower and plenty of Balloons
Lehden kylkiäispaperi alimmaisena tässä poikakortissa, joka tosin ei ole menossa pojalle vaan kummitädille pojalta.

Värittelin tapani mukaan ProMarker tusseilla ja lisäsin ilmapalloihin vielä glossya, että ne näytäisivät oikein pulleilta ja kiiltäviltä.

ProMarkers: Ivory, Blush,Sky Blue Pearl Blue, Lime Green, Canary.
Flex Markers: Tea Rose, Linen.
***
Eilen armaani poimi lisää kirsikoita. (Kaksi sangollista!) Ne kypsyvät nopsaan auringonpaisteessa ja lämmössä. Kerätessä alkoivat jo tipahdella itsekseen!
Minun tehtäväkseni jäi niiden jälkikäsittely, eli puhdistus,  hilloaminen ja purkittaminen. Siinä urakassa kuluikin  lähes koko päivä rattoisasti. Vasta pitkällä iltapäivää oli vihoviimeinenkin hillopurnukka jääkaapin uumenissa jäähtyneenä ja laputettuna. 
Kuvassa uudelleen kierrätetyt purnukat jäähtymässä vielä ilman nimilappuja ulkoportailla mainoslehtisten päällä, etteivät jätä punaisia hillojälkiä porraslautoihin. Tosin minun purkeissani ei oikeita hienoja nimilappuja ole, vaan maalarinteippipalanen johon raapustan lajin ja vuoden. Teippi on helppo kiskaista pois seuraavana vuonna kun tyhjiä purkkeja taas tarvitaan.

Kirsikoiden puhdistus oli melkoisen 'mehukasta' puuhaa. Olin hoksannut sentään ottaa maton pois lattialta ennenkuin aloitin. Joka ainoa taso ja kaapinovet ja kaikki parin neliön alueella hölvääntyi kyllä punaiseen mehuun tai sen pisaroihin, ennenkuin kaikki oli puhdistettu, puhumattakaan hellasta jolla hilloa keitin. Sekin piti pestä ja lattia tottakai myös, kaapinoville sun muille riitti pyyhkiminen kahdesti...

Kädet olivat kuin kuivat korput siinä vaiheessa kun operaatio oli valmis. Nyt olen hölvännyt voidetta kolmesti ja sormet alkavat näyttää ja tuntua sormilta :)

Kun kävin heittämässä roskia aina kun astia täyttyi, huomasin auringonpaisteen kyllä lämmittävän mutta kova puuskainen tuuli tuntui aika vilpoisalta. Ei enää plusasteitakaan mittarissa eiliseen malliin. Olisi tuota kunnon kesää saanut olla koko elokuu ja sitten vielä päälle intiaanikesä syyskuun ja lämmin leuto syksy ja.... no saahan sitä haaveilla :)

Huomenna voi sitäpaitsi olla jo vaikka kuinka aurinkoista ja lämmintä!

2 kommenttia:

  1. Such a sweet card, I love the glossy balloons and blue and yellow colour combo, thanks for joining us at I Love Promarkers xx

    VastaaPoista
  2. Supercute card, and so perfect for the Balloon challenge at I Love Promarkers. Thanks a lot for sharing it with us. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!