Lukijat

torstai 20. elokuuta 2015

Pionin kukka ja Pajarinhovin kuulumisia

Passion for ProMarkers Week 310   Sketch by Loopy Lou
It's Your Day
Suomalaisesta Kirjakaupasta lehtiö viime reissulla tuli ostettua. Siitä kahta eri paperia käytin tähän korttiin, molemmissa mainoskuvia, toinen lilapohjainen, toinen ruskealla.

Väritin pionin kukan ProMarkereilla, samoin perhoset ja aitaakin hiukan tuunailin tusseilla. Perhoset lävistinmallisella vempeleellä kuten kukka tekstiympyrän sisälläkin, aita stanssattu. Koristeina pikkuiset timanttikukkaset.

ProMarkers: Lilac, Rose Pink, Sky Blue
***
Matka Kiteelle tuntui aika pitkälle johtuen siitä, ettei sielläpäin ole tullut käytyä. Ei tiennyt milloin ollaan missäkin menossa. Matkalla vielä tietyötä ja pitkä odotteluaika, ennenkuin jonomme pääsi ainoaa kaistaa ajelemaan.

Perillä hyvissä ajoin ja mahduimme parkkialueellekin. Oli vain yksi bussilasti tullut paikalle kaikki muut pienemmillä ajoneuvoilla. Paljon kansaa paikalla, kuten aina kun on suuremmista juhlista kyse.

Alku aika pitkä puheineen ja ensi vuoden tapahtumien hehkutuksineen. Runojakin lausuttiin oikein usean ihmisen voimin ja tanssikansa odotti vaan sitä tanssia.

No alkoihan se sitten ja hikeen päästiin alta aikayksikön. Ilma ei tuntunut vaihtuvan ollenkaan lavan puolella vaikka kaksi ovea vastakkaisilta seiniltä oli sepposen selällään. Välillä oli pakko käydä ulkona jäähdyttelemässä.

Kahvi ei kuulunut lipun hintaan, joten kaikki eivät sitä ottaneet. Erikoisuutena myös kalja- ja ties minkä alkojuoman anniskeluoikeus.
 
Anna-Liisa Räsäsen orkesteri soitti ja lauloi vanhoja hyviä kappaleita ja myös toiveita sai antaa ja niitä kyllä myös täytettiin. Tauolla lisää esityksiä ja toisella jopa tanssikilpailu! Siitä en etukäteen tiennyt mitään.
 
Kymmeneen pariin oli varauduttu mutta vain seitsemän kisaan ilmottautui. Kaiiki saivat ruusut osallistumisesta ja kolme parasta erottui heti joukosta. Voittajaparikin oli varma alusta asti. Voitto matkasi Kerimäelle. Ikäväkseni en parin nimestä saanut selvää.
 
Sitten taas tanssittiin ja oli hauskempi reissu kuin aluksi oletin, kun näin naispaljouden ja miesten vähyyden! 

Innokkaimmat tanssijat jatkoivat vielä matkan varrelle sattuvaan Särkisalmen Lohikonttiin jatkoille. Minä olin tanssinut varpaat helliksi ja hikoilin kuin pieni porsas joten jätin tällä kertaa väliin, ihme kyllä. En kovin usein kieltäydy tanssimahdollisuudesta! Jotenkin ahtautuminen nenäliinan kokoiselle lattialle hikisenä ja väsyneenä ei innostanut...

2 kommenttia:

  1. Oh this is beautiful Loreal. thank you so much for playing along with us over on the pfp challenge blog
    Hugs Lou xx

    VastaaPoista
  2. Gorgeous card Mervi. I love the beautiful image and fab papers you've used. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!