Lukijat

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Ovi unelmiin ja ostoksilla

Inkspirational #88  Photo Inspiration - Valokuvasta inspista
The Door to my Dreams...
Sinistä ja valkoista, vaikka tässä pilvet eivät olekaan valkeita poutapilviä vaan sinisten ajatusten luomia! Sininen ovi aukeaa unelmiin, joita nainen uneksii silmät kiinni mutta hereillä...
***
Imatralle ostoksille. Nyt saimme lauttamökkimme saunaan ihan omat pesuvadit, sankot ja kauhankin! Kaikki soinnutettuna tumman harmaiksi. Ah kuinka trendikästä :) Olimme ajatelleet vaaleaa harmaata mutta siinä värissä ei kaikkia löytynyt. 

Suihkuverhokin ostettiin ja varsinki ne mitä ostamaan varta vasten Imatralle piti mennä eli rekisterinumeron ja lautan nimen kirjaimet ja numerot!!!

Vihdoinkin rekisteröinti on totta ja omistamme pikkuisen kortin josta se käy ilmi. Lautan kylkiin ne liimataan erityiselle laatalle kiinnitettyinä. Enpä vielä kerro nimeä, saatte arvailla.

Monen monituista muutakin tarviketta kaupoista löytyi ja takapenkki täyttyi aika hyvin, ennenkuin kotiin matkattiin. Minun saaliikseni tuli neljä paperilehtiötä, joista teen välilehtiä ja kaksi englanninkielistä korttiaskartelulehteä kylkiäisineen.

Nyt armaani seilailee onnellisena ylhäisessä yksinäisyydessään omalla lautallaan järveä edestakaisin ja nauttii yksinolosta ja hiljaisuudesta ja ihanasta kesäsäästä!

Minä taistelin silläaikaa ruohonleikkurin kanssa. 

Tosin taas pääsin aika pian muihin hommeleihin, se kun ei tapojaan muuta vaan huilailee vähän väliä. Ehdin siis nyhtää rikkaruohoja ja leikata uudet ruusut maljakoihin, viedä ulkona tuultumassa olleet matot lattioille ja petivaatteet vuoteeseen. Kortinkin tein ja kahta uutta aloittelin ja tottakai katsoin neiti Fisherin :)

Hauska kesäinen päivä siis!

2 kommenttia:

  1. I love how our photo inspired your card and the background clouds look amazing. Thanks for joining Ink

    VastaaPoista
  2. What a beautiful use of color! I like the unique interpretation of our photo. The woman in the clouds is so creative. Thanks so much for sharing with us at Inkspirational!
    - Shauna

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!