Lukijat

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Moottoripyöräkortti ja sunnuntain viettoa

P*skarteluhaaste #288   Värit - Colours
Vintage Card with Motorbike
Mieskorttisatoa. Samalla idealla ja samoista papereista kuin joku päivä sitten julkaistu. Nyt pääkuvassa moottoripyörä. Oikeaan yläkulmaan laitoin numeron kuvanoton jälkeen.

Väirt haasteessa valkea ja ruskea, kolmannen värin sai itse valita. Tässä kortissa se lienee oranssi.Pohja on harmahtavan ruskea, ei noin harmaa kuin kuvassa...
***
Suloista sunnuntaita! Sääkin niin kesäisen lämmin ja aurinkoinen, että ihan! No aamu oli tosin vilpoisa, kun ensi kertaa ulos nokkani pistin, mutta kuitenkin.

Kantelin petivaatteet terassin kaiteille tuulettumaan ja laitoin lakanat ja tyynyliinat koneeseen pyörimään. Oli niin otollinen keli pyykille, etten piitannut sunnuntaista. Toinenkin koneellinen pyörähteli, olihan pyykkikorissa työvaatteita ja tanssihepeniä odottelemassa.

Nopeasti kuivuivat kovassa tuulessa raikkaan tuoksuisiksi.

Omeniakin keräilin puiden alta. Nyt oli vajaa kottikärryllinen vain, vaikka otin puistakin suoraan muutaman huononnäköisen. Pidän peukkuja, etteivät kaikki sentään olisi vioittuneita. Kourallisen karviaisia herkuttelin suoraan pensaista välipalaksi.

Korttejakin on syntynyt, tottakai. Osa toki vasta puolivalmiita ja joitakin lähes idea-asteella mutta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!