Lukijat

maanantai 3. elokuuta 2015

Merenneito ja taistelua rikkaruohojen kanssa

Allsorts Week 322   Pearls and/or Gems - Helmiä ja/tai korukiviä
Congrats
Image: A Day for Daisies
Embossing on Image,golden Gem on Flower, golden Band
Lahjapaperi alimmaisena, siitä väritykseen idea. Käyttelin taas kaulinta kohokuvioidessani pyrstöosaa ja 'vettä' kuvasta. A Day for Daisies digileimakuva laitettu kultaisen kahviliinan päälle.

Valmis teksti sopivasti kultaisin reunuksin (kuvassa näyttää ruskealta). Kultainen nauhakin aika tumman oloinen kuvassa...

Kukkanen kultakartongista, valkea kukka sen päällä sai sinistä hiukan yllensä, huonosti näkyy sekin... ja sitten kimaltava kultainen koriste, timantti keskellään.
***
Komea kesäpäivä! Innolla ajelin nurmikoita kun vihdoin viimein saimme sen kuntoon. Tosin jotain häikkää yhä vempeleessä on, se kun sammuu aina ihan noin vain kesken kaiken. Vaan nyt sentään saan sen käyntiin tarpeeksi sisukkaasti yrittäessäni (= tarpeeksi monta vetoa)...

Pieni palanen jäi ajeltavaa seuraavaan kertaan. En enää neljättä vai oliko se viidettä kertaa saanut eloa koneeseen.

Aina koneen levätessä kiskoin käsin rikkaruohoja pensaiden alta ja kivien ympäriltä. Että ne kasvaa hyvin!!! Poistin myös omenapuista muutaman huonon raakileen ja katkoin karviaispensaista kuolleta oksanpätkiä.

Laitoinpa lisää vaatteitakin, en tosin siksi,että olisin palellut, vaan siksi, että jotkin pienet mustat lenteleväiset polttivat ja toiset isommat purivat ja itikat pistivät sen verran ahkeraan, että tunsin olevani akupunktiossa koko ajan :)

Lierihatulla, polvisukilla, pitkillä housuilla ja pitkähihaisella puserolla varustautuneena, tukka tiukasti soljilla mytättynä hatun sisään, hyökkäsin ulos ja hommiin. Kuumaa puuhaa, kesän lähes lämpimimpänä päivänä mutta säästyin lisäpuremilta ainakin.

Vilvoittelin välillä varjoisalla terassilla kiskottuani kaikki hyntteet yltäni ja käytyäni pikasuihkussa. Hetki lepoa kahvikupin ääressä jäätelöä syöden ja sitten taas taistoon!

Täytyy myöntää, että yhä vaan rikkaruohot ovat komeasti voitolla...

4 kommenttia:

 1. Beautiful card, thanks for joining us at Allsorts this week, xxx

  VastaaPoista
 2. Laitan nyt kolmannen kommentin, jotenkin taas nämä blogit temppuilee, eikäole edes ukkosta! Kortti on upea ja niin kultaisen kaunis.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 3. Wonderful card! Thank you for sharing with us at Allsorts and good luck in the challenge.

  VastaaPoista
 4. I love the soft colours, such a beautiful image and card. Thanks for playing along at Sketch Saturday this week, Niki xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!