Lukijat

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kultauskokeilukortti

Enkulin Musiikkihaaste Elokuu   Janne Raappana: Kaksi onnellista
For You Two - Happy together Forever
'Kun kaksi ihmistä rakastaa ja toinen toiseltaan tukea saa, mikä oisikaan kauniimpaa?'
Jos osaisin englantia kunnolla, kääntäisin tuon kauniin lauseen mielelläni kortin nimeksi! Kuvasta varmaankin selviää vaikka minkäkieliselle, että kaksi onnellista siinä saa toinen toisensa ja on vaihtanut sormuksia sen merkiksi.

Kokeilin kultausta erilaisilla välineillä mitä käsiini sain. Tässä mm. isolla haarukalla ristikkoa, viinipullon korkilla pallosia, kukkatikun päällä täpliä, puisella paksulla sydämellä sydämiä ja kumista leikatulla palasella kolmioita. Kultajauhetta päälle ja kuumennus, jopas tuli kultaista :)

Kultainen raami kuvalle ja kultakynällä sormukset siihen. Kultaiset kukkaset ja timantit keskelle ja nuo kukat terälehdet joihin olen kovasti tykästynyt. Kultapaperilla raamituskin vielä kuvalle!
***
Suloinen sunnuntai on kyllä aika kylmäviimainen! Vaan oli tosi sopivainen ulkotyösää!! Armaani ajeli uudelleen nurmet jotka oli ajeltu korkella terällä, nyt matalammaksi. Minä huhkin yhä vaan maahan pudonneiden omenien kimpussa. Tänään lisää kolme kottikärryllistä :(

Ei kyllä näytä puuparat yhtään kevyemmän kuorman kanssa seisoskelevan kovassa tuulessa oksat maata viistäen. Ainakin yksi puu taitaa katketa lähes halki vaikka mitä tekisi. Se vioittui jo parin vuoden takaisissa myrskyissä mutta on uskollisesti tehnyt omenasatoa joka vuosi, niin nytkin.

Puutarhan ruohikko alkaa nyt näyttääkin ruohikolta, eikä enää viidakolta :)

Kahviteltiin hikoilun päätteeksi terassilla mukavassa vilvoittavassa tuulessa, varjoisalla nurkalla. Odoteltiin vähän sukuakin käymään, olisi ollut jopa kakkuakin, tosin kaupan tätien tekemää mutta kuitenkin, vaan nuoret ovat sen verran kiireisiä, että jäi tältä erää.

Seuraavaksi laitankin esille arvonnan tulokset, eli tulkaahan kohta uudelleen käväisemään!

1 kommentti:

  1. Ihana kultainen kortti. Ihanasti meni hääpäivä ja kyyhkyläiset saivat toisensa.

    Ihanaa kun tulit haasteeseen mukaan ja onnea arvonnassa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!