Lukijat

torstai 13. elokuuta 2015

Kukkia ja perhosia - kesä ja Jänhiälän kuulumisia!

Passion for ProMarkers Week 309   Fun in the Sun - Kesäkivaa
Happy Birthday - You are the Best!
Kesäkukkaista paperia alimmaisena ja Sarah Kayn tyttönen istumassa hellepäivänä kedolla kerättyään kukkia korillisen. Perhonen on uskaltautunut varpaan päälle, joten on parasta istua ihan hiljaa, liikahtamatta, ettei säikytä sitä pois!

ProMarkers: Ivor, Blush, Canary, Gold, Lime Green, Meadow Green, Apple
***
Juuri kotiin Jänhiälästä. Valoisaa aikaa riittää vielä tosi pitkälle iltaan! Aika lailla kansaa oli kokoontunut tanssimaan latomaiselle lavalle. Tunnelma nousi sitä mukaa kun aurinko laski :) 
 
Katon värivalonauha loi valoa ja me kaikki olimme kauniita :)  ...juuri sen verran hämärää valaistus oli...
 
Tarjoomukset hyvät, kuten aina ja kahdet kahvit piti juoda, saadakseen kaikkea hyvää maistelluksi. Tottakai piti vertailla oliko vaalea kakkupala parempi kuin tumma ja sama leivissä :)
 
Samoin kuin edellisellä kerralla, nytkin viimeisimmät tulivat lähes ensimmäisen tauon alkuun! Onneksi ei sentään liian ahtaaksi käynyt tila. Hyvin mahduttiin jos kohta välillä törmäiltiinkin, ei se tahtia haitannut.
 
Kotosalla kortteilua ja pientä kotihommelia. Pyykit kuivuivat supernopsaan puuskaisessa kovassa tuulessa. Kaupoillakin ehdittiin käydä ja torilla tuttuja jututtaa. Sainpa valittua pari kirjaakin Kirjastosta. Nyt on taas kaikkea mitä tarvitaan, ainakin joksikin aikaa :)

2 kommenttia:

  1. What a gorgeous card Mervi. I love the image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!