Lukijat

perjantai 7. elokuuta 2015

Kukkaoksa, lahjapaperia, aitaa ja pensasaitaakin

I Love ProMarkers 281   In the Garden - Puutarhassa
Flowers and Butterflies in the Garden
Lahjapaperia taustana. Sininen paperi kohokuvioitu risukolla ja hangattu vihreällä ja mustalla kuviota esiin. Leimakuva väritetty ProMarkereilla. Perhoset nettilöytöjä.

Aidan stanssasin valkeasta paksusta kartongista ja väritin siniseksi. Hivelin mustaa päälle, että näyttäisi hiukan kuluneelta.

ProMarkers: Image: Pastel Pink, Rose Pink,Meadow Green, Apple
Fence: Blue Pearl, Sky Blue
Flex Markers: Image: Linen, Tea Rose 
***
Imatralla renkaita ostamassa. Toki tuli muutenkin kaupoissa käytyä. Vaarallisia nämä retket isoon kaupunkiin :) ...siis kukkarolle... :) Ulkona syömässä samalla reissulla, sillä vaatteita vain vaihdettiin ja lastattiin autoon raivaussaha ja haravoita sun muuta mehun ja veden lisäksi tärkeää. Menimme leikkaamaan ihan matalaksi orapihlaja-aitaa joka on kasvanut korkeaksi ja harvaksi.

Minun ensimmäinen tehtäväni oli huiskia kassaralla niin paljon rikkaruohoja poikki pensaiden alta kuin mahdollista, että armaani näkisi missä rungot ovat. Toinen tehtäväni oli rautapiikkiharavalla kaataa pensasaitaa pihalle päin kumoon sitä mukaa kun se leikattiin.

Puolivälissä kadunpuolista aitaa oli jo niin hiki, että pidettiin neuvoa antava mehu/vesi tauko. Sitten taas hommiin. Sattui hellepäivä siinä mielessä harmillisesti kohdalle, että mieluummin olisimme olleet vaikkapa terassilla jäätelötikku käsissä kuin huhkimassa aitaa nurin.

Vaan kun huomenissa trakrori kuormaajan kera saapuu näitä leikattuja kyytiin nostelemaan ja ottaa samalla meidänkin kaatamamme, kun muutaman muunkin talon pihalta. Ei siis voinut odotella vilpoisampaa säätä. Vaan nyt se on kaadettu!
 
Kotona molemmat suihkuun ja vasta sitten alkoi tuntua ihmiseltä :)

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Aivan kuin katsoisi kesämökin ikkunasta ulos. :)
  juu, reissut ovat kukkarolle aina pahasta. ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti.
  Me laitettiin viimekesänä aita aivan alhaalta poikki. Hyvin on pensinyt uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Stunning project. Thank you for sharing at I ♥ Promarkers this week. Shona DT xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!