Lukijat

lauantai 8. elokuuta 2015

Koulut alkavat kohta ja marjojen poimintaa

P*skarteluhaaste #286   Bingorivini: Vihreä - 4 - Maali/Suihke
To The New Art School Student
Taidelukiolaiselle toiveena yksinkertainen poikakortti. Sopivasti sattui P*skiksen bingorivi kohdalle inspiraatioksi :) Eli tässä on vihreä pohja jonka kuvioin sabluunan läpi valkealla akryylimaalilla.

Ne neljä ovat sitten kahta eri vihreää olevat nappulat kuvan nurkissa. Raamina mustaa kartonkia vinksallaan antamassa vähän särmää. Mustalla kanttasin muös tummanvihreän maalisen kartongin ja alimmaisena hiukan haaleampaa vihreää paksua kartonkia.
***
Tuskin ehdimme pekoni ja muna aamiaisen porkkanpiirakan kera syödä kun jo ryntäsimme kirsikkapuiden kimppuun. Syynä pieni rastasparvi joka tyynesti ahmi marjojamme vaikka kuljimme tarkoituksella terassille ja ulos. Ei auttanut käsien paukuttelu, eikä edes petauspatjan puistelu mattopiiskalla!!!

Siispä armaani ajoi mönkijän kirsikkapuiden alle ja nousi sen päälle keräämään marjoja. Kaikki eivät suinkaan ole vielä kypsiä, joten niistä vain punaisimmat pääsivät kulhoon. Minä lyhyempänä menin vatukkoon pienemmän astian kera.

Vaapukat kypsiä lähes kaikki! Aika lailla niissä kuitenkin viallisia, joten pieni astia riitti hyvin. Sitten pari kourallista karviaisia pieneen sankoon, armaalleni punaisia pienempiä ja minulle vaaleita isoja mollukoita. Niistäkin piti etsiä kypsät, joten nyt vain herkuttelumarjat.
 
Laitoin pakkaseen kirsikat pieniin rasioihin ja pari rasiaa vaapukoitakin sain sinne vaikka jätin iltasmoothien ainekseksi osan.

Koneet ahkeroivat loput tämän päivän töistä, eli tiskikone ja pyykkikone. Minun tarvitsi vain nostella puhtaat astiat kaappeihin ja levitellä vaatteet kuivumaan. Sen verran tuulenpuuskia aurinkoisena kesäpäivänä saatiin, että pyykit kuivuivat kolmessa tunnissa!

Mukavasti on alkanut ARVONTAkin tuossa edellisessä postauksessa. Kiitos myös arvauksista osallistujille! Jos et ole vielä ehtinyt mukaan, niin pääset siihen tästä.

1 kommentti:

  1. Hieno kortti. Musta raami korostaa kuvan kynien väriä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!