Lukijat

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Koululaiselle kortti ja fasaaniperhettä

Simon Says... Back to School - Takaisin kouluun
Back to School
Kaksi kirjainkuviokartonkia alimmaisena. Sitten nuottipaperista palanen. Liitutaululla lapsoset, itsekin liidulla piirrettyinä.
***
Käytin kauniin sunnuntaipäivän kortteiluun ja välillä tottakai piti käydä keräilemässä pudonneita omeniakin. Nyt ei ollut ihan niin kuumaa kuin edellisinä päivinä ja tuulikin sen verran puuskissa, että se pudotteli omenoita niskaan kykkiessäni puiden alla!

Otin kuvia Fasaaniemosta 4 poikasensa kanssa kun ne kävivät ruokailemassa automaatilla ja sitten siirtyivät sieltä pois aittojen suuntaan. Tällä kertaa emo ei vienyt pesuetta kukkapenkkiin multa/hiekkakylpyyn vaan ohjaili poikaset kulman ympäri ties minne. En siis saanut enempää kuvia niistä tällä kertaa. 

Se lieneekin hyvä sillä nytkin kuvia kertyi kymmenittäin!!!

Ajattelin, että räpsinpä kun kerran ovat mukavasti suht lähellä ja onpa sitten edes joitakin kunnollisia. Totuus on kuitenkin, ettei kovin montaa kuvaa löytynyt joita esille voisi edes ajatella. Ovat mokomat niin liikkuvaisia ja kamerakäsi ei ollut ihan tarkkana paikallaan...
 
Tässä kuitenkin pari otosta joista jotain näkyy:
Kuvassa, jos tarkkaan katsoo, näkyvät kaikki neljä poikasta ja vasemmalla on emolintu, vain hiukan suurempi kuin suurin lapsosista.
Tässä emo ja yksi poikasista tähyilevät onko mitään epäilyttävää näkyvissä vai voiko aukean paikan ylittää turvallisesti. Toinen poikanen keskittyy vielä pyydystelmään herkkupaloja heinikosta. Kolmas ja neljäs ovat jälkijunassa metrin päässä takana myös syötipuuhissa, eivätkä näy kuvassa.

1 kommentti:

  1. Fab card! Love the background. Thanks so much for playing along Simon Says Stamp Back to School challenge.
    Hugs!
    Gayatri

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!