Lukijat

maanantai 31. elokuuta 2015

Kierrätystä kortissa ja fasaanipesue lämmittelee auringossa.

Allsorts Week 326   Recycling - Kierrätystä
Happy 80th Birthday! Recycled Tag from Slippers 
Golden Paper with a hole recycled, now embossed
Golden Hearts made of bits of waste paper  

Käytin kultaista kartonkia josta on stanssattu palanen aikaisemmin käyttöön. Kohokuvioin nyt loput ja laitoin kuvan reiän päälle. Alla palanen ruskeaa paperia.

Keirrätetty on myös lappunen joka oli Reino-tossujen mukana tagina, tosin tässä vain päällipuoli. Laitoin onnittelutekstin firman nimitietojen päälle.

Stanssatut kukkaset ja niissä tärkeät numerot, korkin näköistä pahvia. Sydämet lävistin palasesta kullattua paperia joka lojui pöydällä. Kierrätystä siis vähän joka puolella :)

Kortti kultaisen iän saavuttaneelle elämäniloiselle herrasmiehelle hiukan erilaisen muotoisena tällä kertaa.
***
Uusi viikko alkoi aurinkoisena. Käväisimme asioilla Parikkalassa ja tottakai pistäydyimme samalla matkalla myös kahvilassa  herkuttelemassa. Sitten armaani suuntasi lautalle seilaamaan ja minä aloin leikata nurmikkoa.

Yritin, tai aoin leikata jo eilen, mutta en saanut kiskaisunarua ulos kierukastaan!

Luulin, että siinä on joku lukkojuttu päällä, enkä uskaltanut vetää kun ei tullut ulos kuin 5 sentin pala... ;( No ei siinä mitään lukkoa tietenkään ollut, mutta armaani oli vaihtanut uuden osan ja unohtanut vetää käynnistin narun omaan lenksukkaansa. Miten blondi sen olisi voinut tietää?

Nyt siis hoitelin hommat ihan noin vain. Enkä kerro, että armaani käynnisti vempeleen minulle ennen lähtöään...

Olisi tietenkin pitänyt kerätä ensin pudonneet omenat pois. No kun en hoksannut, enkä olis kyllä millään ehtinytkään, kun huitelimme Parikkalassa ja sitten suoraan pihalle. Nyt viskelin kohdalle sattuvia puiden rungon tyveen ja loput kiersin.

Ajelinpa tien pyykinkuivaus alueellekin. Olen laittanut narut puusta puuhun lähelle kesäkeidasta. Vain silloin kun on lakanapyykkiä, vien ne sinne kuivumaan. Pikkupyykit joko terassille telineeseen tai kiikun luo lyhyille naruille pihaan.

Muutama ruusu oli auennut pensaisiin,  leikkelin niitä maljakkoon tuoksumaan.

Heti aamusta tulivat fasaanit joukolla syömään ruokintapaikalle ja sitten alkoi vimmattu höyhenten sukiminen. Yökaste on todella voimakas ja joka paikka aamuisin märkänä. Kun linnut olivat syöneet ne asettuivat valoläikkään ja pöyhivät ja tuulettivat ja huiskivat siivillään. Näytti tosi perusteelliselta kuivatukselta!
Jouluisten pihakuusien rangot ovat mukavia kiipeily- ja piiloutumispaikkoja. Nyt toimivat portaina yhdelle poikasista!

Samaan aikaan ruokintapaikalla oli uros, ehkä pesueen isukki ja toinen urospuolinen vielä poikanen, joka on isompi kuin muu pesue, joten saattaa olla toisesta perheestä. Sitä hätyyttelee niin emo kuin uroskin ja jopa harakka saa sen säpsähtämään, rassukan. Mukana vaan yrittää kulkea, vaikkakin aina jonkin matkan päässä...

4 kommenttia:

 1. Oi - mikä hyvän tuulen kortti.
  Melkein pomppasin ittekin yhtä keveästi kuin tämä 8-kymppinen!
  ihanat värit täydentää kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 2. Great creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 3. Great recycled project, many thanks for joining in at Allsorts challenge this week.

  Nice photo as well, think they are Partridges, but not 100% sure as I know different countries attract different varieties.

  B x

  VastaaPoista
 4. Lovely card great recycling.
  Thank you for sharing at Allsorts 'Recycling' challenge this week and good luck x Susan x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!