Lukijat

torstai 6. elokuuta 2015

Hääkakkua nuorelle parille ja pohdintoja

Passion for ProMarkers Week 308   Summer lovin' - Kesä rakkautta
For a Wedding Couple
Gold embossed Hearts and Ornaments
Kultakimalteista kuviopaperia alimmaisena, sitten kukikasta josta stanssasin irti piparisoikion. Alta näkyy alimmaista kultakoukeroista.

Kultauksien kokeilutuloksia tässä kortissa noissa sydämissä ja ornamenteissä tekstin molemmin puolin. Hääkakku pariskuntineen on väritetty ProMarkereilla ja FlexMarkereilla. Malli poikkeuksellinen eli pitkulainen, jotenkin juhlavampi.
 
ProMarkers: Ivory, Pastel Pink, Ice Grey2 Blossom, Rose Pink
FlexMarkers: Tea Rose 
***
Kummallisen pilvinen mutta lämmin päivä, muistuttaa kovasti tämän kesän perussäätä... Eikä se perussää pettänyt tälläkään kertaa, iltapäivällä saatiin sadekuuro, lyhyt tosin ja toinen parahiksi kastelemaan minua kun taivalsin mäkeä ylös koululta kirpparilta...
 
Kokeilin taas vaihteeksi ruohonleikkuuta, menestys yhtä huono kuin ennenkin. Kolmesti sain hyrisemään ja yhtä monta kertaa se stoppasi kohta alettuaan. Käsipelillä sain tehtyä enemmän puhdasta jälkeä!
 
Tämän kesän urospoikanen käyskenteli pihapiirissä pitkään ja menipä ruokintapaikallekin. Se näyttää vielä hassulta, sillä puolet höyhenistä on jo urosvärisiä, ei tummia ja kirkkaita, loppupää kuin naaraan eli harmaan ruskeaa. Vain pitkä pyrstö paljastaa sukupuolen takaapäin katsoessa.
 
Aika arka se on ja harakanpojat hiukan kiusasivat mokomat. Kävelivät muina miehinä sitä kohti ja fasaani peruutti. Jonkin aikaa leikki oli kivaa niistä mutta sitten joku ääni sai koko joukon pyrähtämään pakoon. Uros kuitenkin kohta ilmaantui ruusupensaikosta ja käysketeli pitkin pihaa ruokaa etsien.
 
Kävin katsomassa villivattuja ja kyllähän joitakin kypsiäkin on. Puutarhassa maistelin mustia viinimarjoja, kypsyvät mukavasti nekin ja karviaiset melkein herkkumakua jo! Eipä paljon muuta ruokaa sitten hetkeen tarvinnutkaan :)
 
Kokeilukortteja ja jokunen valmiiksikin tuli tehtyä. Pari hyvää ideaa mutta ei vaan onnistuneet. Siispä jääköön hautumaan. Aika usein käy niin, että saan idean mutta sitä ei pysty toteuttamaan tai sitten lopputulos on jotain ihan muuta, yleensä kamalaa :(
 
Kun on aikaa kokeilen erilaisia sekoituksia ja malleja ja eri kynillä värittelyjä, mutta palaan lähes aina takaisin tusseihin ja samanlaisiin kortteihin. Kas kun ne menevät kaupaksi.Vain joskus kun saan 'vapaat kädet' olen onnistunut tekemään kortin josta tosiaan pidän.

Olen aivan liian konservatiivinen ja varovainen kaiken uuden suhteen. Vanha tapa on niin turvallinen!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Minä kävelin toissapäivänä 2,5 tuntia ruohonleikkurin perässä. Sitten siitä loppui bensa, mutta enpä jaksanut jatkaa. Eilen vesisade pilasi suunnitelmani, mutta tänäänpä sain ajettua loput. Kunnon hyötyliikuntaa, ei tarvitse lenkille lähteä.

  VastaaPoista
 2. What a beautiful card Mervi. I love the image and your papers and embellishments are perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. Pretty wedding card, Mervi! Fab image choice and lovely gold accents. Thanks for joining in with my challenge this week at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card, Mervi - love the pretty papers and colours! Thanks for playing along with us at PFP this week, good luck! Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!