Lukijat

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Elokuun ARVONNAN voittaja

Olipa taas kerran hauska lukea kommenttejanne! KIITOS niistä, olipa sitten lyhyt tyyliin 'otan osaa arvontaan' tai perusteellisempi saihan tällä kertaa arvailla myös nimeä lauttamökillemme.

Arvaukset olivatkin aika mielenkiintoisia, jotkut jopa saivat nauramaan ääneen :) Mitäs tuumaatte Enkulin ehdotuksesta Hikijolla? tai Macan Blondbout? Oli siellä Paattinen Armiidalta, Larmiina Päiviltä, Lorel KataMarialta, Lollo Alicelta (viittaus filkkariin jolla näyttävyyttä riitti...) Samppa Pirjolta,  Viltsu intoutui oikein moneen nimeen: Möksö, Lauri, Speedy, Lossi.

KIITOS jokaiselle hauskoista nimistä. Kaikki kyllä kuvaavat mökkiämme tosi hyvin mutta sen nimeksi ei tullut mikään näistä vaan SUVI, onhan se tehty kesällä ja kesällä sitä tullaan käyttämäänkin.

Kerron kuitenkin ensin kenet kohtalo valitsi voittajaksi varsinaisessa Elokuun ARVONNASSA.
*
*
*
Paljon Onnea Voittajalle!
*
Ja koska kaikki nimiehdotukset olivat hyviä, enkä kuitenkaan voi jokaiselle lähettää palkintoa, aion ihan oman mieleni mukaan valita palkinnon saajan:
LOSSI
eli Viltsun ehdotuksista se löytyi.
Onnea!
*
Seuraavan kerran arvon ensi kuussa, eli jossain vaiheessa syyskuuta. Tervetuloa silloinkin mukaan! Ja kuten tavallista: Käykää usein ja kommentoikaa kun/jos aikaa siihen on. Kommentteja on aina hauska lukea.

4 kommenttia:

 1. Suvi on hyvä nimi kesäiselle veneelle.
  Minulla kävi tuuri, kun voitin. Paljon kiitoksia sinulle.

  VastaaPoista
 2. aah, Suvi kuulostaa parhaalta, mutta kiitos myös Lossin palkinnosta. :)

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen isot kiitokset kaikesta askartelutavarasta mitä kuori sisällään piti. Ja erikoiskiitos siitä ihanasta kortista joka mukana tuli. Niin kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!