Lukijat

lauantai 15. elokuuta 2015

Atc-kortti-vaihto Merisinin kanssa ja ulkohommeleita kahdestaan

Aiheenamme oli tällä kertaa 'Teetä ja sympatiaa'. Merisiniltä tuli kerrassaan herttainen ja kaunis kortti.
Herkkä kirsikankukkaoksa johtaa ajatukset itämaihin ja teetarjoilun rituaaliin. Sinivalkea posliinikuppi ruusuineen saa ajattelemaan kiireetöntä tuokiota maistuvan teen kera.

Kaunis hopeinen ääriviivatarra raamittaa korttia. Minun huono kuvaustekniikkani vie siltä kyllä aika lailla kauneutta, anteeksi!

Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!

Minun korttini on peri-englantilaisen ladyn teetuokio, ehkäpä hyvän ystävän kera...
Kerrottuja ja yksinkertaisia ruusuja taustalla. Vintage tyylinen upea hattuluomus ja hansikkaat, tottakai! Niiden sormiosa on taitettu riippumaan käden alta ja voisinpa melkein vannoa, että ladyn pikkurilli sojottaa suorana :)

Punertavista poskista päättelin, että teetä nautitaan viherhuoneessa herraseurassa...
***
Tänään olemme huhkineet yhdessä ulkotöissä. Armaani sai vuorostaan kokeilla ruohon leikkaamista, eikä vempele ollut yhtään vieraskorea, vaan tilttasi melko pian. Sillä aikaa kun konetta korjailtiin, kiskoin rikkaruohoja kukkapenkkien reunoilta, että on helpompi nähdä miten läheltä voi nurmea ajaa.

Vuorottelimme nurmen leikkuussa vaikkakin on myönnettävä, että armaani teki suurimman osan. Minä kastelin kukkia ja kiskoin rikkaruohoja. Kävinpä keräämässä villivattujakin kipollisen ja keittelin niistä pikkuruisen purkillisen hilloa. Loput herkuttelimme noin vain :)

Karviaisiakin syötiin, ne alkavat myös olla suurelta osin keräämiskunnossa. Omenien kohtalona näyttää olevan putoileminen! Suurin osa on viallisia ja tuulenpuuskat ropisuttavat niitä maahan koko ajan. Keräsimme kolme (tosin vajaata kun en jaksanut kärrätä käysiä) kottikärryllistä maahanpudonneita, ja siinä oli vasta kahden ensimmäisen puun alta kerätyt!!

Näyttää pahasti siltä, että sateinen kesä on saanut kaikenlaiset tuholaisetkin lisääntymään villisti ja jotkut niistä ovat mässäilleet meidän omenatarhassamme oikein juhlapitoja... :(

3 kommenttia:

  1. Miusta näyttää ettei puussa ole omenan omenaa. Ei ollut keväällä kyllä kukkiakaan. Ja punakaneli olis pitänyt leikata... hopsista :D

    VastaaPoista
  2. Nuo ovat sitten hauskoja nuo tarinat noiden meidän korttien tiimoilta. Sinulla kun tuota mielikuvitusta riittää. Et varmaan ole tarvinnut satukirjoja lapsillesi iltasatuja kertoessasi.

    VastaaPoista
  3. Minusta on nyt tullut nyt anonyymi, kun en tällä uudella koneellani tiedä noista uusista osoitteista ja salasanoista mitä käyttäisi. terv. Sini

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!