Lukijat

lauantai 1. elokuuta 2015

Aikuiselle naiselle ja illatsut kutsuu

I Love ProMarkers #280   3 or more Layers - 3 tai enemmän kerroksia
For an Adult Woman
Under the Image White and Black Paper plus Black/White Tape
Under the Image really big Flower is one more Layer
Background papers: White and Black with Gray Stripes 

Paula Koivuniemen biisiä mukaillen: 'Aikuinen nainen hän on...' Täyttäessään numerottomia välivuosia. Äkkipäätään ei ehkä ne pyydetyt kerrokset näy mutta kuvan alla on kaksi ja alimmaisena on valkoinen ja sitten mustaviirukas ja tuo kukkakuvakin on oma kerroksensa, eli niitähän tulee näin laskien tuhottoman monta :) 

Värittelin naisen ProMarkerin syvän purppuraisella ja jakkuosan tummanharmaalla, kuvaamaan nahkatakkia. Sukat kimaltavat hopeisina! Mustavalkeaa teippiä vielä vauhtiraidoiksi :)

ProMarkers: Ivory, Blush, Ice Gray2 and 4, Maroon.
***
Lauantai siitä erikoinen sään suhteen, että vaikka pilviä seilaa alvariinsa, ei - ainakaan vielä - ole satanut. Olisi siis ollut oivallinen tilanne ajella nurmikkoa nurin, vaan kone odottelee yhä korjaajaa. Siispä sain hyvän syyn olla laiskana ja vain kortteilla :)
 
Olen tehnyt kultauskokeiluja oikein urakalla. Suurin osa epäonnistuneita kylläkin. Kuvien pitäisi olla mahdollisimman selkeitä, eikä pientä tiheää piiperrystä... Vaan kun juuri niistä tykkään :( No on sentään muutama onnistunutkin valmiina käytettäväksi vaikkapa hää- ja muihin juhlakortteihin. On perhosia ja sydämiä ja jopa taustappereitakin joihin kokeilin kohokuviointikansiolla tehtyjä kultauksia...

Yhden ainokaisen valmiin kortin olen saanut aikaiseksi, niin paljon aikaa meni kokeiluissa!

Ja miksi jo näin aikaisin kirjoittelen, johtuu siitä, että jo neljäksi on kyläyhdistys kutsunut asukkaat 10-vuotis kakkukahveille tuonne viereiselle koululle. Illemmalla sitten on vuorossa tanssimista ja muuta juhlahumua kaikelle kansalle. Saattaapi siis käydä niin, että innostumme kakkukahvien jälkeen vielä pyörähtelemään ja silloinhan menee koko ilta hyvässä seurassa, joten jäisi blogi kirjoittamatta.
 
Yhtä mukavaa menoa teillekin toivotellen!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!