Lukijat

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Vintagekortti ja tanssimaratoni-juttua

Best Wishes
Vintage hengessä tällä kertaa luonnoksen mukainen kortti. Käytin tekstinä valmista kullankimalteista, joita löysin pussillisen erilaisia Lappeenrannan Puuilosta.

Alimmaisena vanhanajan tapetilta näyttävää kuviopaperia. Värittelin kuvan himmeästi hohtavilla kynillä ja hankasin jälkeä sormella kiiltävämmäksi.

Pussillisesta erivärisiä kimaltavia kukkia ja perhosia, valitsin koristeiksi tällä kertaa eri kokoisia kukkia valkeana ja mustana. Kuvan alla luonnonvalkoista pitsiä ja sen päällä lila polvekenauha.
***
Eilen tulin kotiin niin myöhään, etten ehtinyt edes nettiin! Syynä tanssihulluus! Lähdimme autolastillinen tanssihulluja 12 alkavaan Savitaipaleen Säänjärven lavalle tanssimaan. Siellä tungos aikamoinen, sillä kaksi linja-autolastillista vieraita, toinen Kouvolasta, toinen Mikkelistä ja vakioporukka lisättynä kesämökkiläisillä ja muilla lomalaislla. Yli kolmesataa lippua oli myyty kun kysyin alkuiltapäivästä.

Tanssia sai kun tunki eturiviin :)

Ja kun alkuun päästiin mukavasti tungoksessa, reissattiin viideksi Ruokolahden Suikkalaan. Niin teki moni muukin, sillä porukkaa lappoi aika kauan lisää vielä alkutahtien jälkeenkin. Pasi Suikkasen orkesteri soitti hyvin kuten aina ja isommalla lavalla kun oltiin, ei paljon porukkaakaan ollut liiaksi, vaan mahduimme tanssimaan.

Väsyneenä mutta onnellisena kotiin myöhään.

Tänään olen kunnostautunut kotirintamalla kiskomalla yhä vaan löytyviä rikkaruohoja marjapensaiden alta, auttelemalla armastani kantelemalla kaikkea laudanpätkistä, eristepalasiin turvaan latoon, nyt kun rakennustyöt ovat ohi.  Aika lailla tuli jätesäkkeihinkin oli laitettavaa. Ne lähtevät seuraavalla kauppareissulla jäteasemalle.

Leikkelin suuria pioninkukkia, jotka painuvat lähes maahan saakka ja laitoin niitä laseihin. Ihan pelkkä kukka vain, ei vartta, eli yksi kukka per lasi. Näyttää aika hauskalta. 

Pyykkiäkin pyörähteli pari koneellista ja kuivuivat nopsasti tuulessa ja auringossa. On nyt kaapeissa ja vuoteessa tuoksuvaista! ...ja seuraavalle tanssireissulle puhdasta...

Ajelin nurmikkoakin sieltä mistä se eniten oli ehtinyt kasvaa. Ai, että olenkin ollut ahkera tänään!

1 kommentti:

  1. What a great job capturing the vintage feel on your card, Loreal. Thanks for playing along with us at Sketch Saturday this week. Hope to see you again. Cathy xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!