Lukijat

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Simppelisti kortti ja juttua tanssimaratonista

Best Wishes
Yksinkertainen kortti ihan mallin mukaisesti. Kaunis siniruusuinen paperi pääosassa. Toisesta kukkaraitaisesta paperista nauha ja sen päälle koristeellinen onnitteluteksi. Perhonen ainoana koristeena, sekin mallin mukaisesti.

Näin yksinkertaisia kortteja tulee harvoin tehtyä!
***
Niin myöhään illalla kotiin, etten enää nettiin jaksanut. Kyllä kahdet tanssit peräkkäin sentään vähän tuntuvat :) Ensin matkattiin Risulahteen jossa paljon innokkaita tanssijoita. Yksi bussilastillinenkin, tosin vajaa, oli tullut paikalle. 
Hyviä kappaleita mutta aivan liikaa naisia, näin naisen kannalta katsoen :) Miehillä taas hikinen urakka kun jokaista piti tanssittaa... Hiki tuli minullekin mutta ulkona  kävi kivasti tuulenviri järveltä ja varjoakin löytyi epätavallisen aurinkoisena päivänä, joten kohta jo voi sisälle taas tungeksia.

Arvonnan alkaessa lähdimme seuraavaan paikkaan eli Suikkalaan. Sinne saavuimme aivan liian aikaisin. Portti sentään oli jo auki ja järjestelyt täydessä tohinassa. Orkesteri soitti ja lauloi testejä ja eka pellillinen pullapuolta oli juuri paistumaisillaan joten ei hätää, pääsimme ensimmäisinä niitä kahvin kera maistelemaan.
Sitten jaksoikin jo mennä ostamaan liput :)
Vähitellen lava lakoi täyttyä ja minulle kuten monelle muullekin outo yhtye soitteli mukavia ja tanssittavia kappaleita, osa omia sävellyksiäkin. Oli torvea ja haitaria ja hyvä laulaja joten hyvin viihdyttiin ihan loppuun asti!
Eikä vähiten hyvän seuran vuoksi :)

1 kommentti:

  1. Great idea to use paper tape for the Sketch Saturday design this week. That paper is the star and it's a perfect layout for it. Thanks for sharing this with us this week and hope you'll join us again next go around.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!