Lukijat

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tyttövauvalle kortti, mustikoiden putsausta ja lyhyttä pinnaa

Simply Create Too #90   For a Precious Child - Rakkaalle lapselle
For a Baby.Girl
Hempeää vaaleanpunaista paperia alimmaisena. Kuviot hopeankimaltavia koukeroita. Stanssasin piparisoikioilla leimakuvalle valkeasta ja raamiksi kukikkaasta. Molempien reunuksia sipaisin punaisella.
 
Tekstin ympäri piirsin pitsintapaista vapaalla kädellä. Väritin kuvan ProMarkereilla ja ripotin päälle kimaltavaa läpinäkyvää kohokuviointihilettä ja kuumensin sen kuvan pintaan hohtamaan.
 
Raamipaperista vielä vyöte kuvan alle ja vaaleanpunaisia ruusuja kuvan nurkkaan sekä tekstin reunoille. Jotenkin en oikein osaa noita kukkia käyttää. Yleensä kukkani ovat joko kiiltokuvia tai lävistettyjä tai muuten vaan litteitä...
***
Jatkoin tänään mustikoiden siivousta, jonka sade eilen keskeytti. Nyt kaikki kolme sankollista putsattu ja rasioihin pakattu ja pakkaseen pistetty nimilappusten kera.

Sitä ennen olin jo laittanut pyykit koneeseen ja vienyt ne ulos kuivumaan. Aika pian ne tuultuivatkin kuiviksi ja hyväntuoksuisiksi!

Sitten oli vuorossa nurmikko. Aioin olla tosi ahkera ja ajella joka ainoa neliön vaan aikomukseksi se jäi tälläkin kertaa. Armaani lisäsi siihen polttoainetta, ennenkuin lähti omille hommilleen ja vetäisipä sen käyntiinkin ihan tuosta vain.

Vaan kun minä sitten kiskoin ja kiskoin, ei mokoma ollut edes yrittävinään ensimmäisten kymmenen vedon aikana :( Annoin koneen huilia ja kiskoin rikkaruohoja kukkapenkeistä ja varsinkin niiden reunamilta. Sitten uusia lukemattomia yrityksiä ja sain sen käyntiin. Hetkeksi vain eli pari metriä töitä ja stoppi. Huilipa kone taas jonkin aikaa kun tein siistiä jälkeä toisessa kukkapenkissä ja taas uusi yritys ja uusi parimetrinen jonka jälkeen sammui...

Minulla ei tunnetusti ole kovin pitkä pinna joten vein mokoman takaisin katokseen. Olkoon kun kerran ei niin ei sitten.

Kävin polttamassa roskia kesäkeitaalla ja hain postin ja vein roskat ja laitoinpa vähän syötävääkin. Lopun aikaa olenkin sitten kortteillut ja välillä kannellut tuultumassa olleita petivaatteita sisälle, pedannut ja viikannut pyykit kaappeihin ja vain ollut. Ihan totta, osaan minä senkin taidon :)

2 kommenttia:

 1. Miten suloinen ja herttainen kortti! niin ihastuttava! Minunki pitäisi mennä mustikkaan..kunhan kerkeisi...=)

  VastaaPoista
 2. What a gorgeous card! I love the soft colours and the baby image is adorable.
  Thanks for sharing with us at Simply Create Too.
  Hugs
  Carol x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!