Lukijat

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Tyttönen pyöräilee ja lauantairauhaa

I Love ProMarkers #277   Sport - Urheilu
Girl with her new Bike
Alimmaisena Aprikselta saamani paperi on korttivaihdosta aikaa sitten jäänyt palanen. Piristyksenä keltaista nauhaa ja koristuksena pari palaa valkeaa pitsiä.

Tyttösen värittelin ProMarkereilla ja hankasin kuvan reunoja punaisella ja keltaisella Mementolla. Kuva kohotettu 3mm tarroilla.

ProMarkers: Ivory, Blush, Puder Pink, Canary, Gold, Ice Gray2, Poppy
***
Aikomuksena oli mennä katsomaan kun Parikkalan piikapatsas paljastetaan mutta armaallani oli meno juuri samaan aikaan, joten näkemättä jäi tällä kertaa. Menemme varmaankin maanantaina Parikkalaan joten silloin pitää kyllä kurkata, onko patsas niin hieno kuin kuvissa!
 
Kokolailla harmaan oloinen päivä, vaikka aurinkokin on kyllä yritellyt paistaa. Ei kovin lämmin mutta työilmana sopiva, ei tule hiki!
 
Hiukan ajelin nurmikkoa, lähinnä fasaanien ruokintapaikalta, että näkisimme linnut kun ne menevät syömään. Samalla käytin tilaisuutta hyväksi ja ajelin myös tienpätkien keskustat, niihin kun tuppaa kasvamaan aikamoinen heinikko ajan myötä.
 
Muuten ihan vaan lukemista, ristikkoa ja oleilua, syömistä ja kahvitteluja unohtamatta. Siis viikonloppupuuhaa ilman kiirettä!

1 kommentti:

  1. a wonderful image layout. Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!