Lukijat

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Satu-uni ja perhonenkin, Suikkalasta ja sateesta

Allsorts Week 321   Add a Butterfly - Lisää perhonen
Fairytale Dream and Butterfly

Glitter embossed Images
Satukuvan tausta väritetty Mementon leimatyynyillä, kuten perhonenkin. Uinuvaa lapsosta väritin ProMarkereilla, samoin kuunsirpin, joka luo kultaista valoaan nukkuvaan ja lenteleviin keijuihin.

Koko kuva ja myös perhonen kohopulverilla kimallutettu.

Aluspaperiin leimailin Artemion kirjeleimasinsetin leimoilla kelloja ja kukkia. Kuvan raamitin ohuesti mustalla, että se rajautuisi taustasta selkeästi.
***
Eilen Suikkalassa jäähyväiset iltatansseille tanssittiin Muistelo-orkesterin tahdissa ja hyvin tanssittiinkin. Kansaa oli pilvin pimein, paljon 'ei tavalliseen' tanssiporukkaankin kuuluvia ja naisväen iloksi aika lailla vapaita miehiäkin :)

Ihan viimeisellä valssillakin epätavallisen monta innokasta paria! Ikävähän jäi mutta hymyssä suin kotiin. Kivaa oli:)
 
...ja sitäpaitsi vielähän Suikkalassa toki tanssitaan tämänkin jälkeen, niin viikonloppuisin kuin iltapäivisinkin. Iltapäivätanssit vaan alkavat jo puolilta päivin kuten muillakin lavoilla meille seniorikansalaisille, eikä niissäkään tansseissa menoa ja meininkiä puutu, eikä ole ikärajaa alas- eikä ylöspäin...

Tänään herättiin ankeaan arkeen ja sateiseen aamuun. Vaan kyllä se loppui sadekin aikanaan. Iltapäivällä jo aurinkokin näytteli naamaansa! 

Ruohonleikkuu tosin saa jäädä hamaan tulevaisuuteen, senverran märkää pihalla on. Käytimme aamupäivän hyödyllisesti käymällä Tokmannilla Parikkalassa. Sieltä saa oivallista jalkapohjien kovettumien hoitoainetta eli Tummelia! Tosin oli kassissa paljon muutakin ehdottoman tarpeellista mutta se oli ostosreissun varsinainen syy :)

7 kommenttia:

 1. Very pretty card, thanks for joining us at Allsorts this week, xxx

  VastaaPoista
 2. Ihanan satumainen tunnelma kortissasi.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 3. A lovely creation for our butterfly theme, thanks so much for joining in at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista
 4. Hurmaava, suorastaan huumaava taiteellinen kortti todella taitavalla värien käsittelylle - mestari olet!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!