Lukijat

torstai 16. heinäkuuta 2015

Ruusuja kortissa, paketti ja Lollipoppeja

Everybody-Art-Challenge 333   Papers and Embellishment 3 X - Papereita ja koristeita 3 X
Congratulations
Kolmea eri paperia kuten haasteessa sanotaan. Kahteen niistä leimailin pikkupuuta mustalla. Onnitteluruusut teksteineen netistä.
 
Koristeiksi laitoin isoja lehtiä, perhosia ja raamin puolikkaat jotka pujottelin kuvan päälle. Kaikki koristeet hankasin reunoistaan vihreällä.
***
Kauppareissulla toripäivänä. Kun kerrankin sattui olemaan hieno, aurinkoinen ja lämmin ilma, menimme mukaan vilinään. Ostettiin mansikoita ja juotiin lettukahvit. Mutta pääasiaksi muodostui tuttujen tapaaminen ja jututtaminen.

Heitä olikin paikalla runsaasti. Kun yhden kanssa jutteli oli jo toinen kopauttamassa olkapäälle tai liittyi mukaan juttuun! Siispä aikaa olisi pitänyt olla  paljon enemmän kuin olimme ajatelleet siellä viettävämme. Oli tulossa nimittäin puolilta päivin ruokavieras, joten kotiin piti suunnata aivan liian pian, että ehdin syötävät saada valmiikis.

Mukava oli nähdä tuttuja!

Vaan mukava oli vieraskin, kun oli ihan oma :) Syötiin ja sitten kahviteltiin terassilla. Nautittiin hienosta kesäsäästä. Miehet yhdessä mökkilautalla ajelemaan, minä sillä aikaa korjasin paikat kuntoon ruokailun ja kahvittelun jäljiltä.

Pitihän sentään jotain työntapaistakin tehdä, joten pari korttia syntyi melko kivuttomasti ja sitten ulos marjapensaisiin kiskomaan ikuisia vihollisia eli rikkaruohoja. Joku tiesi kertoa, että ihan hyvin voisi sivellä myrkkygeeliä rikkaruohojen lehdille, eivätkä pensaat siitä säikähtäisi tai myrkyttyisi, vaan minusta luomu on aina luomua. 

Näin pienessä mittäkaavassa kun meillä on, ehtii kyllä käsinkin ja kattamalla aika lailla siisteinä pitämään marjapensaiden alustat jos vain viitsii ja säät sallivat.

Suorastaan tykkään kiskoa viholaisia ja muita ylimääräisiä pois maasta ja sitten on kiva ihailla siistejä alustoja ja ajatella, että tuon minä olen tehnyt :)

Vähäisiä ovat nämä maalaisen huvit :)

En eilen edes muistanut kertoa voitosta Sketch Saturday haasteessa #368! Ei sillä, että en olisi sitä huomannut ja kiitollisena vastaanottaisi!! Vaan kun tuo muisti on hyvä mutta lyhyt...

Tänään sain postia ulkomailta kun voitto Passion for ProMarkers #303 saapui: 6 kpl pakkaus neutraaleja värejä!
Oikein kuningattaren kuvan kera! Kiitos ja kumarrus! Thank You!

Pihalla alkavat Lollipop-liljat kukkiaan aukoilla ja jos tarkkaan katsoo kuvaa, näkee, että ainakin meidän pihallamme on nykyään niin harvinaisia mehiläisiäkin, koska yksi puuhailee ahkerana kukassa!

1 kommentti:

  1. Kaunis on korttisi jälleen.
    mukavaa viikonloppua sinulle ja onnea voitosta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!