Lukijat

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Pioni kiiltävällä pinnalla ja sukkelasti Suikkalaan

Sketch Saturday #368   -Debra -
CAS with flower and Butterfly on shiny Wallpapers
Sain kaksi näyterullaa kiiltävää tapettia viime käynnillä rautakauppaan. Toinen on yksiväristä vaaleanpunertavaa, toisessa leveitä raitoja kahta eri tummaa lilanpunaista. Molemmat oikein kiiltäviä, eli vaikeita kuvata.

Yksinkertainen kortti mallin mukaan. Leikkasin pionin ääriviivojen mukaan vaikka se olisi toki saanut olla suorakaiteen muotoinenkin. Jotenkin minusta näin oli parempi.

Perhonen valmis tarra, lisäsin väin vihreää ja lilaa lisää siipiin, että sopisi paremmin tämän kortin väreihin. Värittelyt ProMarker tusseilla.
***
Aikainen postaus, sillä viideltä pitäisi olla jo Suikkalassa :) Siellä tanssaillaan neljänä tiistaina näin myöhäisiltapäivästä alkuiltaan.

Sää on tosi hurja: Kylmää, märkää ja tuulista! Asettaa melkoisia paineita puvustuksen suhteen, kas kun tanssiessa tulee hiki, laittoi miten vähän tahansa mutta ennenkuin sinne asti päästään, ei mielellään tahtoisi palella...

Täytyy kai, kuten tänä kesänä on ollut tapana, laittaa kassiin villatakki ja säärystimet ja sadetakki ja ottaa mukaan vielä sontikka ja laittaa jalkaan vedenkestävät kenkäset ja tanssikengät kassiin. Koko omaisuus siis :) Vaan nyt kiiruusti jotain pientä haukkaamaan ja mehua tankkaamaan ja pian menoksi!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!