Lukijat

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Omenankukkia myrskyisenä hellepäivänä

Passion for ProMarkers Week 303   Clean and Simple - Yksinkertaisesti
Congrats
Kolme valkoista katonkia päällekäin. Kahden reunat raamitin vihreällä tussilla. Teksti leimattu korttiin. Vaihteeksi liian ylös...

Leimailin Stampendousin Omenankukkia kolmesti, leikkasin väritettyäni ne irralleen ja sovittelin pienimmän neliön sisälle, osittain yli mennen. Kiinnitin ne ohuilla kohotarroilla ja käpristin hiukan reunimmaisia ylöspäin.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Meadow Green, Grass, Canary, Gold
Flex Markers: Tea Rose
***
Kerrassaan hurja myrskyävä tuuli nousi jossain vaiheessa päivää! Olimme Lappeenrannassa ja Imatralla tarvikkeita lisää ostamassa ja kun autosta astui ulos, tuntui kuin kuuma kääre olisi kiedottu ympärille ja samassa hiukset silmille ja hameenhelmat, jos ei nyt ihan korviin, niin ainakin jalkojen ympäri tiukasti...

Siis tosi omituinen sää!

Yhä vain myrskyää ja on kuuma. Kolmekymmentä meni rikki, että pamahti. Aivan liikaa lämmintä minulle. Onneksi ei ole pakko tehdä ulkona yhtään mitään. Vein vain roskat ja keräilin pahvinpalasia, jotka odottelivat kuivumista peräkärryn päällä. Nyt ne olivat levällään pitkin pihaa ja pensasaitaan painautuneina!

Armaani huhkii täyttä päätä paahtavassa kuumuudessa vaikka kovasti olen houkutellut sisälle viileään. Töitä on aivan liikaa, että malttaisi lopettaa, kun pitkälle iltapäivään meni kaupoilla käydessä.

Täytyy kohta kokeilla viho viimeistä kikkaa: Mansikoita rasiallinen odottelee jääkaapissa. Jos niiden kutsu ei tehoa niin ei sitten mikään!

5 kommenttia:

 1. This is gorgeous. such a beautiful image and stunning CAS design.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
  Sue xx

  VastaaPoista
 2. Upea kortti. Meilläkin on kova tuuli ja auringosta ei ole tietoakaan. Todella koleaa, ja telkassa hehkutellaan hellettä. Minulla on juhannusruusutkin nupuillaan vielä.

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card Mervi. Thank you so much for sharing it with us at PFP this week for our CAS challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Beautiful CAS design, love this image! Thanks for entering your card at Passion for Promarkers this week and good luck! :) Donna ♥ x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!