Lukijat

torstai 2. heinäkuuta 2015

Nalle tuo ruusuja, 5 parhaan joukkoon ja Kisapirtin kuulumisia

Everybody-Art-Challenge 331   Clean and Simple - Yksinkertainen
Simon Says...   We're going Dotty - Pilkullista
Happy Birthday
Valmiskuva Nallesta ruusuja tassuissaan. Ruusuissa kimallusta. Lisäsin kuvaan punaisia pilkkuja ja väritin nallukan nenänpään raamiksi stanssaamani piparipyörylän väriin, eli tumman punaiseksi.

Taustapaperina raamin tapaan ja nauhoina pilkullista punaista. Pilkkuja kohokuvioin valkoiseen kartonkiin kuvan alle ja leimailin onnittelutekstin suoraan korttiin.
***
Huomasin korttini päässeen hyvään seuraan, eli 5 parhaan joukkoon Passion for ProMarker haasteessa 302. Lämmittää mukavasti sydäntä kun oma kortti nimetään noin hienoon seuraan! Kiitos! Thank You!
***
Tänään tanssailtiin oikein joukolla Särkisalmen Kisapirtin lavalla. 4 linja-autolastillista ja vakiojoukko mahtui juuri ja juuri! Kuumaa ja hikista ja happikin välillä vähissä mutta hauskaa oli!

Ainoa haittapuoli näin tanssihullun kannalta oli ohjelmaosuuden venyminen yli tunnin mittaiseksi ja ennenkuin tuolit oli siirretty pois tanssilattialta, meni vielä luvattoman pitkä aika.

Vasta puolitoista tuntia aloittamisen jälkeen päästiin itse asiaan eli ensimmäiseen valssiin. Ja sitten se olikin kovaa menoa koko loppuajan. Olihan tanssiaika lyhentynyt luvattoman paljon joten lopusta otettiinkin sitten ilo irti :)

H-Hetki soitti ja lauloi hyvin, kuten aina ja toiveitakin kuunneltiin. Oli oikein mukava kuulla kommentteja toisilta tanssijoilta kun oman alueen soittajia kehuttiin.

Sääkin helli suorastaan ylenpalttisesti. Aurinko paistoi eikä tuullut lähes ollenkaan. Nyt sitä tuulta tosin olisi tarvittu :)

Kotiin hyvissä ajoin ja suoraan tulipalopaikalle!!! No ei nyt sentään ihan mutta Simpeleen keskustassa paloi vanha suutarin talo. Savun haju tuntui 6-tielle asti! Paloautoja oli paljon ja kaksi tikasautoakin kurkotteli  savun keskelle. Lähelle ei tietenkään päässyt autolla katsomaan. 

Kurjalta tuntuu kun taloa on laitettu hyvään kuntoon ja kohta alkavat Antiikki- ja keräilymessutkin (18 -19.7) jolloin talo on yleensä avoinna kävijöille ja piha-aitoissakin taidenäyttelyä ynnä muuta...

1 kommentti:

  1. A gorgeous card - a lovely design and fabulous spotted background and embossint - your image is just adorable!!

    hugs
    Heather xx
    Thanks so much for joining both with EAC and Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!