Lukijat

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Muistatko minut

Enkulin musiikkihaaste Heinäkuu   Anna Puu : Linnuton puu
Yhdessä olemme vahvoja - yksin olen sirpaleinen...
Anna Puun hengästynyt tapa laulaa on hiukan outo korvaani mutta minusta hän lauloi ihmisen ikävästä toisen luo.

Kun aloin tehdä tätä korttia, tytön kasvot muotoutuivat palasiksi, mustaraamisiksi. Taustalla valot loistavat, ikkunoita, osa mustina osa harmaina kaiken kimalluksen keskellä.

Ja viereltä puuttuu rakkain. 
***
Kävimme päivän retkelleä Kuopion Ikeassa jossa emme ole koskaan ennen käyneet. Armaalleni Ikea yleensäkin oli uusi kokemus. Varoittelin etukäteen hehtaarihallista ja mahdottomista tavaravyöryistä ja valtavasta ruokasalista jossa tungos mitä melkoisin. Miehet kun eivät ole mitään shoppailijoita tai kaupoissa kiertelijöitä, yleensä.

Kaikki se toteutui mutta otimme asian sellaisena kuin se oli ja heti kun löysimme ravintolan painelimme jonottamaan hyvin edullista ruokaa. Sitten vain varastoon lappu kourassa. Lapulla hyllyn numero ja tavaroiden numerot ja kohta olikin jo valtaisa laatikkopino kärryssä ja kassalla.
 
Auto oven eteen ja laatikot kyytiin ja huristelimme hyvillä mielin kotiinpäin. Selvisimme siis ihan ehjin nahoin ja sielukin vahingoittumattomana :)
 
Matkalla mennessä kahviteltiin paikassa jossa oli todella upeat tummanpunaiset kullalla kirjaillut pöytäliinat lasin alla. Tuli ihan prinsessaolo!  Kotimatkalla kahvipaikkana pikkuinen kioskikahvila jossa tuulisella terassilla nautimme puoliksi omenalörtsyn kahvin kera.

Ulkona kaikki maistuu paremmalta!

Seikkailuun meni koko päivä vaan eipä sunnuntaina tarvitsekaan tehdä mitään, ainakaan jos ei tahdo. Nautimme matkasta halki kolmen maakunnan ja ihailimme metsälampien lumpeita ja upeita lupiinipeltoja. Ihmettelimme muutamia nopeusrajoituksia ja köröttelimme kiltisti pitkissä letkoissa ja vauhdikkaammin yksin tiellä matkatessa. Voi siis näinkin pyhäpäivän viettää.

2 kommenttia:

  1. Onpa todella upea kortti ja kiva toteutus. Mukavaa, kun tulit haasteeseen mukaan ja onnea arvontaan

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!