Lukijat

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Lintuja sammaleisessa metsässä, Jänhiälän kuulumisia ja kotiaskareita

Birds in the Forest
Metalic Colour Pencils and Mementos
Wooden Bird - Wallpaper Background
Vanhaa tapettia tästä talosta jota laitoin talteen remontin yhteydessä ihan kortteilua ajatellen. Siitä väritystä aamuaurinkoon joka kajastaa puunrunkojen lomitse. 

Metsä väritetty Mementoilla ja linnut ja nurmikko metallivärikynillä. Kuva on voittona saatu digileimakuva jota olen paljon käyttänyt. Oikeastaan se on talvikuva mutta halusin tehdä tällä kertaa sammaleisen vanhan aidan ja utuisen kesämetsän.
***
Eilen myöhään kotiin, joten nyt vasta ehdin kertomaan Jänhiälän lavakuulumiset. Paikalliset taitavat kutsua lavaa Jänöläksi. Hyvin vanha, latomainen rakennus oli saanut sitten viimenäkemän maalia pintaansa ja reikäiset harmaat seinälaudoitukset oli korvattu hienoilla valtavan kokoisilla ilkkunoilla.

Lattia oli pesty seuraavan päivän hääjuhlaa varten mutta oli vielä nihkeä aamupäivän sateen estäessä kuivumisen. Ei siis luistanut ollenkaan! Vanhaa tuttua oli sentaan sisältä, parrujen lomasta näkyvä aaltopeltikatto ja ihanainen värivalonauha.

Kovasti valkoista jauhetta lattiaan ripoteltiin useaan otteeseen ja loppuillasta alkoi jo kenkä luistaa tuttuun tapaan. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan :)

Kansaa tulvi aika pitkän ajan kuluessa. Lopuksi ihan tyydyttävä määrä varmaan järjestäjienkin mielestä. Jos olisi ollut enemmän, ei olisi mahduttu tanssimaan! 

Orkesteri ei ollut parhaita mutta tunnelma korvasi paljon ja tottakai hyvä seura. Paljon tanssittiin ja tuttuja vähän jututettiin. Kahviteltiin kahteen otteeseen, niin paljon ja hyvää oli tarjolla, ettei kerralla jaksanut.

Illasta jäi kiva muisto.

Tänään on satanut ja paistanut ja satanut, eli kunnon kertaus kesän säihin. Pesin pyykit ja vein ulos, vain kantaakseni takaisin sisälle ja terassille kuivumaan, sitten ulos taas ja sisään loppukuivatukseen. Olihan se hyvää arkiliikuntaa :)

Kahvitteluvieraitakin saimme, tuli hyvään tarpeeseen Tokmallilta ostamani tiramisukakku! Illaksi vielä kylään menossa, joten hyvissä ajoin piti tulla laittamaan haastekortti esiin. Sekin ihan viime tingassa tosin, kun haasteaikaa lienee enää muutama tunti!!

1 kommentti:

  1. Love the pretty soft pastel tones of your image with your added bling and prettily coloured wooden bird. Thank you so much for playing along with us at Sketch Saturday with this lovely card. Hugs, Lesley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!